Antena Căutare

Su Naing, femeia cu a doua cea mai mică talie din lume. Cum arată tânăra care măsoară doar 34 de centimetri la mijloc

Su Naing, o femeie în vârstă de 24 de ani, care pretinde că are o talie de 34 centimetri crede că secretul mijlocului ei de invidiat constă în alimentația sănătoasă pe care o are.

colaj de imagini cu su naing in care isi arata minuscula talia Galerie
Su Naing, o femeie în vârstă de 24 de ani, care pretinde că are o talie de 34 centimetri crede că secretul mijlocului de invidiat constă în alimentația sănătoasă pe care o are | Profimediaimages.ro & Hepta.ro

Totuși, mulți internauți o acuză că fotografiile sunt, de fapt, editate și că forma clepsidră a corpului ei este rezultatul unor măsuri drastice, cum ar fi îndepărtarea coastelor și utilizarea corsetelor.

Cu toate acestea, Su Moh Moh Naing susține că are o talie naturală, despre care se crede că este una dintre cele mai mici din lume. De asemenea, ea neagă că și-ar edita fotografiile și explică faptul că este vorba despre moștenirea genetică și dieta alimentară.

Citește și: Cum arată bebelușul care de la 8 săptămâni a început să se umple de păr. Părinții fetiței s-au speriat

”Nu este nimic care să îngrijoreze. Nu cred că este ceva în neregulă cu modul în care arăt. Îmi place să pozez și să-mi arăt aspectul. Complimentele sunt măgulitoare. Oamenii sunt de acord că arăt bine.”, a declarat Su Naing, conform IBT.

Cine este femeia cu cea mai mică talie din lume

În prezent, o femeie din Marea Britanie, Ethel Granger deține recordul pentru cea mai mică talie. Mijlocul ei măsoara 33 de centimetri și pentru a obține această dimensiune a apelat la mai multe trucuri.

Ethel și-a lucrat constant această zona și, de asemenea, poartă corsete în mod regulat doar pentru a se asigura că silueta clepsidră nu își pierde forma perfectă, în viziunea ei.

Cu toate acestea, multe femei cu talii atât de mici își scot coastele pentru a obține dimensiunile dorite.

Citește și: Ce semnificație are buchetul de flori pentru mireasă și de la ce a pornit totul

În cazul lui Naing, nu este clar dacă talia pe care o afișează în fotografiile de pe rețelele de socializare este moștenită. În ciuda acuzațiilor că își editează imaginile, majoritatea comentariilor pe care le primește sunt pozitive.

Dar specialiștii privesc cu ochi critici exemplul pe care tânăra îl dă. Un raport al BBC susține că, în mod special Tiktok, aplicația controversată de partajare a videoclipurilor ar putea încuraja obiceiuri nesănătoase și poate declanșa noi probleme pentru persoanele care au suferit deja de tulburări alimentare.

Citește și: A mers să-și facă balayage și din cauza rezultatului nu a mai ieșit din casă cu capul descoperit. Cum arată coafura de 350 euro

Un băiat a mâncat doar cârnați timp de 15 ani. Cum arată azi Ben Simpson... Ion Zanca, românul care a cântat la nunta anului din America. El a cântat la nunta lui Gwen Stefani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x