Antena Căutare

Cum arată bebelușul care de la 8 săptămâni a început să se umple de păr. Părinții fetiței s-au speriat

Kei'Yonna Gumbs a născut o fetiță perfect sănătoasă și nu a fost surprinsă că avea părul de pe cap complet crescut la naștere.

bebelus cu par
Kei'Yonna Gumbs a născut o fetiță perfect sănătoasă și nu a fost surprinsă că avea părul de pe cap complet crescut la naștere. | Shutterstock

Micuța Myla s-a născut perfect sănătoasă, dar a șocat-o pe mama ei după ce începând de la vârsta de 3 luni a început să dezvolte pilozitate mare la nivelul brațelor și picioarelor, dar și al feței.

Myla, născută în Texas, a început să aibă din ce în ce mai mult păr pe mâini și pe picioare. Fetița este al patrulea copil al familiei, iar mama ei s-a speriat pentru că nu mai văzuse așa ceva. Ceilalți copii ai familiei nu au pățit nimic similar.

Bebelușul care s-a umplut de păr la 2 luni

Începând de când avea 2 luni, fetiței a început să îi crească părul pe membre neobișnuit de mult, pe picioare acoperindu-i chiar și coapsele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost șocată când am văzut cât păr îi crește. Dar e minunată așa că nu a contat. Pentru toate mamele din lume care au o fiică precum a mea, bucurați-vă de copiii voștri”, a spus mama fetiței.

Citește și: Povestea bebelușului care s-a născut de mărimea unui marker. Era atât de mic că îi încăpea un inel pe picior. "Miracolele există"

“La naștere avea foarte mult păr, dar era drept. Când a ajuns la două luni și jumătate părul ei de pe corp a început să se onduleze”, a mai mărturisit mămica Kei'Yonna Gumbs.

Bebelușul blond care seamănă cu Boris Johnson

Un bebeluș este în centrul atenției datorită asemănării lui fizice cu Boris Johnson, premierul britanic. Părinții spun că sunt deseori opriți pe stradă de către necunoscuți care insistă cu această asemănare. "Poate că David o să devină premier, nu se știe niciodată", au declarat părinții copilașului.

David este un bebeluș în vârstă de aproape patru luni și chipul lui simpatic face pe oricine să se ducă cu gândul la trăsăturile premierului Marii Britanii, Boris Johnson. Asta aud tot mai des și părinții copilașului, când întâlnesc oameni cunoscuți sau necunoscuți, relatează Mirror - UK.

Citește și: Povestea Oliviei Farnsworth, fetița care nu simte foame, oboseală sau durere. Are 11 ani și nu doarme de când era un bebeluș

David a venit pe lume pe 1 martie 2021 și, încă de când s-a născut, asistentele medicale au început să le spună părinților cât de mult aduce chipul lui cu fizionomia premierului britanic, Boris Johnson. La început, a fost o glumă la care toată lumea a râs, toate bune și frumoase. Pe măsură ce timpul a trecut, însă, la aproape patru luni, această remarcă încă rezistă.

Bebelușului cu păr lung și blond, cu ochi albaștri, i se mai spune acum și "micul Boris" în familie, dar mai sunt și străini care, atunci când îl văd pe stradă, îi opresc pe părinți și le spun despre această asemănare incredibilă cu premierul britanic.

Temperatură record în Laponia. S-au înregistrat cele mai multe grade după mai bine de un secol... Arată atât de bine la 50 de ani încât și tinerii încearcă s-o cucerească. Maya Spielman face senzație pe TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x