Antena Căutare

SUA: Antrenorul unei echipe de baseball, destituit pentru ca e... alb!

Si albii pot fi discriminati! Directorul sportiv al unui liceu Statele Unite a fost suspendat de autoritati, dupa ce s-a descoperit ca l-a concediat din motive rasiale pe antrenorul de baseball al institutiei, relateaza AP.

Michael Grover, antrenorul care a fost destituit, e alb, iar directorul a vrut un tehnician de origine asiatica.


Dupa destituire, Grover si-a exprimat pe Facebook revolta pentru a fi destituit din cauza rasei sale, postarea sa trezind un larg interes in randul comunitatii locale si nu numai. Dupa interventia autoritatilor, postarea a fost stearsa.

Liceul St. Paul's Johnson din Minnesota este unul in care predomina elevi de origine asiatica. Chiar si asa in echipa de baseball nu se gaseste niciunul dintre acestia. Rezultatele au fost foarte slabe in ultimul sezon.

Grover le atrage atentia prietenilor ca media din SUA a „uitat" sa precizeze ca echipa liceului, antrenata de el, a castigat doi ani la rand campionatul de baseball, iar in prezent este formata din jucatori fara experienta, ceea ce explica rezultatele slabe.

foto: blogs.citypages.com

S-a descoperit o noua specie de broaste in mijlocul New York-ului... FOTO! Vezi cum este distrusa de albine viespea japoneza uriasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x