Antena Căutare

SUA: Cele mai grandioase sculpturi in nisip si un premiu de... 20.000 de dolari!

Cei mai priceputi sculptori in nisip si-au pus talentul la bataie pentru un premiu de 20 de mii de dolari. Au trudit din greu ca sa construiasca cele mai impresionante sculpturi, la un concurs organizat la San Diego.

Orice arta, chiar si cea a sculpturilor de nisip, lasa mult loc interpretarilor. Dar artistii au mereu cate o explicatie pentru creatiile lor. "Se bazeaza pe codurile de bare si comercializarea si modernizarea lumii", a explicat unul dintre participanti.

Zeci de astfel de lucrari concureaza la San Diego pentru titlul de "cea mai buna sculptura in nisip", iar imaginatia competitorilor nu a cunoscut limite. Au transformat mormanele de nisip in castele, siluete sau ursuleti. Unul dintre concurenti a realizat chiar un mic ansamblu imobiliar. Altul, o statuie a doi indragostiti. Ce-i drept, nici premiul de 20.000 de dolari nu ii lasa indiferenti.

Foto: theorens.com

Tentativa esuata de demolare in Olanda. Turnul ascensorului, de neatins... Viata secreta a unui dezertor din armata americana. 28 de ani a fost fugar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x