Antena Căutare

Succes peste granite! O romanca, nominalizata la premiile 'Women of the Future" din Marea Britanie

Talentele romanesti depasesc granitele tarii si, de multe ori, ating apogeul in afara acestora. Este si cazul unei pianiste de origine romana care a primit o nominalizare la premiile Women of the Future din Anglia.

Alexandra Dariescu are 27 de ani, un volum de munca enorm in spate si este prima pianista din Romania care a concertat vreodata in celebra sala londoneza Royal Albert Hall, alaturi de Orchestra Filarmonicii Regale.

Tanara este nominalizata la premiile Women of the Future, care rasplatesc cele mai talentate femei din Marea Britanie. Alexandra Dariescu se afla pe lista scurta a premiului de la categoria Arta si Cultura.

Pianista are intalnire cu publicul roman pe 27 septembrie, la Bucuresti, in cadrul Festivalului George Enescu, in acompaniamentul prestigioasei Orchestre a Filarmonicii Regale.

Italia: Statuie celebra din secolul al XV-lea, facuta bucatele de un sofer neatent ... Horoscopul sanatatii, cu Anca Martin: "Berbecii, Racii si Capricornii trebuie sa manance cat mai sanatos"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x