Antena Căutare

Caz nemaipomenit! Sunt sextupleți, dar diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani! Cum a fost posibil

O poveste inedită a unor sextupleți din SUA a fost dezvăluită de părinții lor. Deși cei șase copii au fost concepuți în același timp, diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani, iar doar doi dintre ei se află în grija părinților biologici, ceilalți patru fiind adoptați de alte două familii.

O poveste inedită a unor sextupleți din Statele Unite ale Americii a fost dezvăluită de părinții lor. Deși cei șase copii au fost concepuți în același timp, diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani, iar doar doi dintre ei se află în grija părinților biologici, ceilalți patru fiind adoptați de alte două familii.

Cei șase frați au fost concepuți în același timp, în anul 2002, după ce cuplul Marie și Randy Johnson din Bloomington, Minnesota, au încercat fertilizarea in vitro pentru a deveni părinți.

Marie Johnson a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice când se îndrepta căre împlinirea vârstei de 30 de ani, înainte de a-l întâlni pe soțul ei.

„La acea vreme nu eram căsătorită și nici nu aveam o relație. Mă întrebam dacă va dori vreodată un bărbat să se căsătorească cu mine, știind că nu voi putea avea niciodată copii. Mă rugam la Dumnezeu să întâlnesc un om care să mă înțeleagă și să mă accepte”, a povestit ea.

Câteva luni mai târziu, Marie l-a întâlnit pe soțul ei, Randy Johnson, prin intermediul unui prieten comun. După doar șase săptămâni de relație, cei doi s-au logodit, după care, un an mai târziu, în 1996, s-au căsătorit.

Caz nemaipomenit! Sunt sextupleți, dar diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani! Cum a fost posibil

După mai mulți ani în care au încercat să devină părinți, cei doi au apelat la fertilizarea in vitro. Astfel, în octombrie 2002, cuplul a primit vestea că au 15 embrioni viabili.

Marie a cerut trei dintre acești embrioni, iar în iunie 2003, i-a născut pe gemenii Alex și Kurt.

Soții Johnson au spus că au sperat să încerce să aibă mai mulți copii, dar s-au răzgândit din cauza unor probleme ce țin de sănătate.

Caz nemaipomenit! Sunt sextupleți, dar diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani! Cum a fost posibil

Întrucât sunt „foarte credincioși”, soții Johnson nu au dorit să distrugă ceilalți embrioni viabili, ala că i-au donat în 2007 către National Embryo Donation Center – centru ce s-a oferit să păstreze ceilalți embrioni gratuit și să le caute familii adoptive.

Astfel, în 2017, un alt cuplu, Jeni și Danny Gardner, au adoptat embrioni ai familiei Johnson șo au devenit părinții lui Matthias și James.

Mai târziu, pe 11 iunie 2018, un al treilea cuplu – Robert și Amy Hefner, au adoptat alți doi embrioni și au devenit părinții fetelor Eiana și Aliza. Cele două fete au aceeași zi de naștere ca frații lor în vârstă de 15 ani - Alex și Kurt.

În prezent, toate cele trei familii au devenit apropiate și iau adesea legătura.

Ce trebuie să faci pe 20 decembrie neaparat, ca să ai noroc la bani și sănătate! Femeile însărcinate, în pericol... Maria Ghiorghiu profețește urgia în România ”Vin valuri de ninsori dinspre Sud și Sud-Vest!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x