Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru o familie din Australia! Ce a intrat în casa lor, spărgând un geam. A făcut dezastru și a lăsat urme de sânge peste tot!

O familie australiană a fost trezită brusc la sfârşitul săptămânii trecute, după ce un cangur a intrat în casa acesteia, spărgând un geam.

O familie australiană a fost trezită brusc la sfârşitul săptămânii trecute, după ce un cangur a intrat în casa acesteia, spărgând un geam.

Mafi Ahokavo a povestit luni seara pentru postul de televiziune Channel 9 că a fost trezit de zgomotul ferestrei sparte, înainte de a descoperi energicul intrus în casa sa din Melbourne (sud) - unde trăieşte alături de soţia sa şi de băiatul lor în vârstă de trei ani.

„Eram pe punctul de a adormi când am auzit un zgomot puternic, venind de nicăieri", a completat el.

Panicat, marsupialul rănit a făcut ravagii prin casă, înainte de a se prăbuşi epuizat în baie.

Surpriză uriașă pentru o familie din Australia! Ce a intrat în casa lor, spărgând un geam. A făcut dezastru și a lăsat urme de sânge peste tot!

Mafi Ahokavo l-a închis acolo până la venirea unei echipe de intervenţie, care l-a sedat.

„În faţa unei bariere de case, garduri şi porţi închise, cangurul (poreclit Norman) a văzut în fereastră salvarea", a povestit pe Facebook Manfred Zabinskas, unul dintre salvatorii săi, care, după ce a dus animalul la veterinar unde a fost tratat, l-a luat la adăpostul pentru animale pe care îl administrează.

Săpau pentru canalizare când au găsit aceste "fiare vechi"! Oamenii n-au conștientizat pericolul uriaș... Semnal de alarmă înfiorător: "Omenirea a epuizat, la 1 august 2018, toate resursele"! Sfârșitul lumii, tot mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x