Căutare Live

Video! Gest superb făcut de peste 300 de Moși Crăciuni care au luat cu asalt o pârtie din SUA. Motivul este demn de laudă!

Sute de oameni pe schiuri și plăci de snowboard au asaltat duminică pârtiile din Maine pentru o cauză nobilă.

Gest superb făcut de peste 300 de Moși Crăciuni care au luat cu asalt o pârtie din SUA. Motivul este demn de laudă! Vezi imagini video:

Sute de oameni pe schiuri și plăci de snowboard au asaltat duminică pârtiile din Maine pentru o cauză nobilă.

Aproximativ 300 de oameni îmbrăcați în haine de Moș Crăciun s-au adunat pentru cea de-a 19-a ediție anuală a Duminicii dedicate lui Moș Crăciun în micul oraș Maine din Newry, la aproximativ 80 de kilometri de Portland. În ciuda ploii și a ceții de dimineață, evenimentul de anul acesta a fost unul dintre cele mai mari, au spus organizatorii.

Vestimentația Moș Crăciunilor a fost completă, astfel oamenii care s-au deghizat în Moș Crăciun au fost cât se poate de autentici. Aceștia au avut inclusiv o barbă albă, o căculă roșie și un costum roșu. ,,Oamenii lui Moș Crăciun" vor dona minimum 20 de dolari pentru susținerea programelor locale de educație și recreere. Pe lângă vestimentația specifică, aceștia au avut texte cu tematică de Crăciun și chiar vestitul râs al Moșului ,,Ho-ho-ho"

"Este o realizare să vezi 300 de Moși Crăciuni schiind pe munte pentru a sprijini o cauză mare și care, de asemenea, le transmite oamenilor spiritul de vacanță", a declarat Caroline Ochtera, director de evenimente pentru Sunday River.

"Eu, soţul meu şi iubitul nostru". Cei trei dorm în acelaşi pat şi cresc două fetiţe... Te abonezi la Jurnalul şi câştigi superpremii!...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x