Antena Căutare

Te ia amețeala instant! Cum arată cea mai colorată casă din lume! Proprietara chiar are mult curaj să locuiască aici!

O tânără a reușit să îi lasă pe toți fără cuvinte atunci când a demonstrat că are o casă mai colorată decât și-ar fi putut închipui cineva! Și curcubeul ar fi gelos!

O tânără a reușit să îi lasă pe toți fără cuvinte atunci când a demonstrat că are o casă mai colorată decât și-ar fi putut închipui cineva! Și curcubeul ar fi gelos!

O cheamă Amina Mucciolo și iubește culorile vii. Este designer și trăiește pentru a însufleți locurile prin care trece cu nuanțe cât mai frumoase!

Și asta se vede cel mai bine în casa în care locuiește. Mai exact, casa tinerei arată de zici că vine dintr-o altă lume, probabil ceva desprins dintr-o poveste cu unicorni și zâne.

Iar imaginile din galeria foto de mai sus chiar nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare! Urmărește pozele și vei vedea că uneori, casele nu trebuie să arate în dulcele stil clasic, ci pot deveni adevărate locuri de poveste, în care imaginația noastră prinde aripi!

O bătrânică și-a scos casa la vânzare! Toți erau să facă infarct când au văzut ce se ascunde înăuntrul locuinței!

Mulți au spus că tânăra chiar are curaj să stea într-un asemenea loc...excentric!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toropiți de căldură? Japonezii au inventat înghețata care nu se topește ore întregi! Care este „ingredientul-secret”!... Horoscopul zilei de 20 iunie! Nativii din zodia Berbec sunt de apreciat astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x