Antena Căutare

Te vei îndrăgosti nebunește sau vei fi dezamăgită în dragoste!? Ce ţi-au rezervat astrele în 2016, în ceea ce privește viața sentimentală

Sfârșitul anului se apropie cu pași repezi și ai început deja să-ți setezi obiective pentru anul următor? Te întrebi, de asemenea, cum îți va merge în dragoste? Ei bine, astrele nu s-au aliniat prea bine, astfel că specialiștii în astrologie susțin că nu vor fi schimbări semnificative în anul 2016.

Sfârșitul anului se apropie cu pași repezi și ai început deja să-ți setezi obiective pentru anul următor? Te întrebi, de asemenea, cum îți va merge în dragoste? Ei bine, astrele nu s-au aliniat prea bine, astfel că specialiștii în astrologie susțin că nu vor fi schimbări semnificative în anul 2016.

Astfel, conform acestora, în 2016, întemeierea unui cuplu va avea loc cu ușurință, căci oamenii sunt mai optimiști și detașați. Totuși, viața sentimentală va căpăta un alt sens după luna septembrie a anului 2016, când planeta Jupiter, Marele Benefic în astrologie, va intra în zodia Balanţă, care guvernează, printre altele, relaţiile şi căsătoria. Astfel, ultimele patru luni ale anului 2016 se anunţă a fi favorabile în ceea ce priveşte dragostea, relaţiile, parteneriatele şi căsătoria.

Berbec

Nu s-ar putea spune că e unul din cei mai interesanți ani din punctul de vedere al iubirii, dar în intervalul care corespunde zodiei Leului, deci la vară, inima ta va bate mai tare, cu șansa unei iubiri de vacanță.

Așadar, până la vară, viața amoroasă se anunță destul de monotonă. Continuă tendința cu care te-ai obișnuit mai mult sau mai puțin de a fi în stare de conflict cu cei din familie, din motive prostești, lipsite de orice consistență. Sunt certuri pe vorbe, dar care au rădăcini adânci în ceea ce nu s-a spus atunci când trebuia spus. Ar fi bine să gestionezi aceste situații cu foarte multă sinceritate, mai ales în prima jumătate a anului ca să nu mai iei cu tine, în viitor, dureri nemărturisite și nemulțumiri neexprimate.

Totuși, pe perioada trecerii lui Venus prin zona iubirii pe harta ta - între 5 aprilie- 29 aprilie - norocul tine cu tine și îți poate oferi senzații noi, emoții intense, ocazii norocoase de a cunoaște persoane fată de care inima ta va simți o atracție instantanee. Poveștile de amor nu lipsesc la vară, dar totul e să le faci tu să dureze, să nu fie un simplu foc de paie.

Taur

Dacă e să fie cineva îndrăgostitul anului 2016, atunci și tu ai putea fi unul dintre ei, deoarece îl ai în continuare, până în septembrie 2016, pe Jupiter în zona sentimentelor, tranzit care a început în toamna lui 2015. Posibil ca mulți Tauri să se fi bucurat intens de viată în ultimele 6 luni ale lui 2015 și vor continua să-și trăiască viata cu pasiune și în prima parte a lui 2016. Dacă nu ți s-a umplut inima de amor, de pasiune, de senzualitate și tandrețe în ultimele luni ale lui 2015, mai ai încă timp să faci loc iubirii în sufletul tău. Ești mai dornic de iubire ca oricând, demult nu ai mai avut atâta pasiune în trup și suflet, încât ai fi în stare să te îndrăgostești în fiecare lună de altcineva, dar sunt și mari șanse să găsești acum iubirea vieții tale, unica, cea mai mare… sau una dintre cele mai importante din multe altele care te-au marcat.

Gemeni

Dacă până în iunie Taurul este favorizat în plan sentimental, odată cu mutarea lui Jupiter în Balanță pe 9 septembrie 2016, tu vii la rând pentru a te bucura de fiorii calzi ai iubirii. Dacă iubirea nu face deja parte din viata ta, profită din plin de prezenta celor două planete norocoase în acest sector al iubirii: pe de o parte, Jupiter vine pe aici ca să-ți încălzească inima, dar intre 29 august - 23 septembrie cea de a doua planetă norocoasă, Venus, vine și ea să-și unească fortele alături de Jupiter. Mai mult, aproape se întâlnesc în același loc pentru a pune țara la cale în ceea ce privește viata ta sentimentală, moment când ori te întorci la o fostă iubire ca să-i acorzi a doua șansă unui fost partener care nu a fost sincer cu tine, ori ești pregătit să-ți încerci din nou norocul, pornind o idilă nouă.

Care sunt previziunile pentru celelalte zodii, află aici!

Baftă uriașă pentru ele! Cinci zodii care au noroc la bani iarna aceasta... FOTO: Primele imagini detaliate cu formele de relief de pe Pluto: Câmpii înghețate, cratere și munți apar în fotografiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x