Antena Căutare

Tehnologia a depășit orice graniță! Casa modernă are internet şi-n... frigider

A fost o vreme în care Internetul, aşa cum îl ştim noi azi, era considerat ceva demn de filmele SF! Sau un concept care nu va prinde.

A fost o vreme în care Internetul, aşa cum îl ştim noi azi, era considerat ceva demn de filmele SF! Sau un concept care nu va prinde.

Anii au trecut şi putem observa fără prea mare efort ce efect a avut el asupra umanităţii. Dar dacă Internetul este deja ceva banal, Internetul Lucrurilor este un concept relativ nou.

Practic, cu ajutorul lui, banalele electrocasnice prind viaţă şi pot fi controlate de la distanţă. Şi nu e singura inovaţie care a ajuns şi în ţara noastră. Românii au prins deja gustul becurilor care. cântă sau a dispozitivelor ce pot fi blocate cu ajutorul amprentei personale. La propriu.

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că tehnologia actuală evoluează mai repede decât a făcut-o vreodată în istorie. De la primele computere care ocupau o sufragerie până la computere care ne încap în buzunar nu a fost decât un pas. E adevărat, un pas de câteva decenii. Dar mult mai rapid decât oricare altul pe care l-a făcut umanitatea.

Oricât de mult am putea dezbate pe această temă, trebuie să recunoaştem. Internetul a depăşit de mult graniţele clipurilor urcate pe Facebook şi a pozelor cu pisici. Astăzi, avem Internetul Lucrurilor. De exemplu sistemele de securitate şi supraveghere, care, cu ajutorul Internetului, pot fi controlate şi verificate de la distanţă.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus!

Îi vei mulțumi lui Dumnezeu că ești un om sănătos, după ce vei vedea aceste imagini! La nici doi ani, o fetiţă din Rusia... Un site celebru în întreaga lume oferă premiu de Halloween o noapte de cazare în castelul Bran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x