Antena Căutare

Teribil! Ce au găsit niște săteni în stomacul unui piton de șapte metri! Imaginile au făcut înconjurul lumii

Un nou caz șocant a avut loc în Indonezia, unde o femeie a fost înghițită de un piton, la mai puțin de un kilometru de propria locuință. 

Un nou caz șocant a avut loc în Indonezia, unde o femeie a fost înghițită de un piton, la mai puțin de un kilometru de propria locuință.

Wa Tiba, o femeie de 54 de ani, a plecat din locuința pe care o deținea în insula Muna pentru a merge în locul în care semănase porumb. Ea a făcut, însă, greșeala de a merge noaptea, pentru că se temea că porcii mistreți i-ar fi afectat recolta. Din păcate, însă, ea fost înghițită de un piton uriaș, de șapte metri.

Vineri, în jur de 100 de oameni au început operațiunile de căutare, scrie și AFP. Au găsit șarpele la câteva sute de metri de locul unde au fost găsite lucrurile femeii. Avea nu mai puțin de 7 metri și era atât de umflat încât de abia se putea mișca. Părea că înghițise un om.

Sătenii au ucis șarpele și l-au tăiat cu grijă. Scena le era dureros de familiară. Au scos-o pe femeie întreagă și îmbrăcată. Cel mai probabil femeia a murit înainte să fie înghițită. Pitonul atacă de obicei mușcând victima, apoi se înfășoară în jurul ei până când aceasta nu mai poate respira.

Vezi imaginile teribile, aici!

Cele mai scumpe stilouri din lume... Facebook-ul face MINUNI! Un tânăr din Iaşi a construit 17 case pentru familii nevoiaşe cu ajutorul prietenilor virtuali....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x