Antena Căutare

Test de inteligență rapid. Privește poza și găsește cele 5 obiecte ascunse. Doar cei isteți reușesc

O imagine cu un tată și doi copii ascunde un test de integelință viral. Încearcă să găsești răspunsul corect în mai puțin de 15 secunde.

imagine cu un barbat si doi copii construind o cutie de lemn, alaturi de un caine Galerie
O imagine ce ascunde un test de inteligență inedit a făcut senzație pe internet | mirror.co.uk

Testele de inteligență sunt adevărate provocări pentru mintea oricui și pot scoate la iveală detalii importante despre o persoană. În cazul de față, tot ce ai de făcut este să privești cu multă atenție poza de mai sus și să descoperi unde se află ascunse cele cinci obiecte: un fluture, un morcov, un liliac, un balon și o rață.

Dacă reușești să faci asta în mai puțin de 15 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ești o persoană inteligentă.

O imagine cu un tată ce construiește o cutie de lemn împreună cu cei doi copii ai săi s-a transformat într-un test de inteligență viral

În imaginea de mai sus se poate observa un bărbat care stă alături de doi copii, o fetiță și un băiat, undeva într-o curte unde se află și un garaj. Cei trei par să își unească forțele pentru a construi o cutie de lemn.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este elevul care minte profesoara. Iată răspunsul

Deși poate părea un desen simplu cu o provocare cât se poate de ușoară, cei de la mirror.co.uk explică faptul că imaginea ascunde un test de inteligență extrem de interesant. Trebuie să te uiți cu atenție la fiecare detaliu și element și să încerci să descoperi toate cele cinci obiecte ce se ascund: un liliac, un morcov, o rață, un balon și un fluture. Dacă reușești să faci asta în mai puțin de 15 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie, căci ai trecut testul de inteligență și te poți considera o persoană isteață.

Dacă inițial ai crezut că sarcina este una simplă, după primele secunde de încercare sunt șanse să te convingi că testul nu e chiar floare la ureche.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este hoțul care a furat chipsuri din magazin. Iată răspunsul

În cazul în care ți-ai pierdut răbdarea sau dacă pur și simplu nu ai reușit să găsești toate cele dinci obiecte, atunci noi îți dăm răspunsul: fluturele se află printre frunzele din copac, deasupra capului băiatului, în timp ce morcovul face parte din scoarța copacului, conturul acestuia fiind ușor de observat. Liliacul îl poți vedea dacă te uiți atent între cotul fetiței și bluza băiatului, în timp ce rața se află între picioarele câinelui și ciocan. Balonul se află în dreptul pălăriei galbene, de deasupra capului bărbatului.

Dacă ai reușit să găsești toate aceste cinci elemente în mai puțin de 15 secunde, atunci cu siguranță ai trecut testul de integelință.

O altă provocare similară este cea cu imaginea unei păsări, pe care trebuie s-o privești atent pentru a descoperi unde este ascuns pescarul care stă într-o barcă. Dacă reușești să faci asta în mai puțin de 11 secunde, atunci sigur ești o fire isteață.

Femeia cu cel mai mare posterior a ieșit la un blind date. Cum a reacționat bărbatul când a văzut-o... Horoscop 30 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x