Antena Căutare

Tragedia din 11 septembrie 2001: Înregistrările audio ale turnurilor de control aeriene au fost făcute publice

Washington au dat publicitatii mai multe inregistrari audio cu avioanele deturnate în 11 septembrie 2001. Aceste înregistrări confirmă faptuș că în dimineața zile de 11 septembrie 2001 domnea haosul în turnurile de control și în bazele militare. Cei care supravegheau cerul Americii au fost depășiți de situație.

Washington au dat publicitatii mai multe inregistrari audio cu avioanele deturnate în 11 septembrie 2001. Aceste înregistrări confirmă faptuș că în dimineața zile de 11 septembrie 2001 domnea haosul în turnurile de control și în bazele militare. Cei care supravegheau cerul Americii au fost depășiți de situație.

11 septembrie 2001, ora 8:30 dimineața - turnul de control pierde contactul cu zborul 11. Avionul era aproape de New York. După câteva momente când controlori de trafic au primit un telefon de la unul din membri echipajului.

Înregistrare audio:

Cineva a fost înjunghiat la clasa business. Cred că este Mace, care nu poate respira. Nu știu sigur, dar cred că avionul a fost deturnat.

Acest lucru a fost confirmat repede.

Nimeni nu mișcă. Totul va fi bine! Dacă încercați să faceți vreo mișcare veți fi răniți. Stați liniștiți!

Vocea îi aparține lui Mohamed Adam, liderul teroriștilor care au preluat avionul. Șocați, cotrolorii de trafic au luat legătura cu o aviație miltară.

Avem o problemă aici. Un avion a fost deturnat în apropiere dxe New York. Ave nevoie de cineva să meargă acolo. Un F-16 poate.

Este un exercițiu de rutină?

Nu! Nu este nici exercițiu, nici test!

La ora 8:46 dimineața, zborul 11 se lovește de unul dintre Turnurile Gemene. La scurt timp, cotrolorii de trafic află că un alt avion a fost deturnat. În mai puțin de 15 minute și această aeronavă s-a zdrobit de celalalt turn.

Un altul a lovit clădirea (n.r. World Trade Center).

Abia la 10:30 vicepreședintele hotărăște ca toate avioanele comesrciale să se întoarcă la sol. Cele care ignorau ordinul, urmau să fie doborâte.

Toate aeronavele să vina la sol. Este o urgență națională. Doar avioanele de luptă ar trebui să fie acum în aer.

Aici Turnul Otis. Am activat sistemul de apărare aeriană (n.r. Avioanele) F-15 au decolat.

Comandantul a ordonat ca avioanele de vânătoare să deschidă focul asupra aeronavelor care nu răspund comenzilor noastre.

Era prea târziu însă, Pentagonul fusese deja lovit, iar un al patrulea avion s-a prăbușit pe un câmp din Pennsylvania. Aproape 3.000 de persoane și-au pierdut viața în acea zi.

Și-a riscat viața ca să ajute niște străini! Primul medic care a ajutat în timpul atacurilor teroriste din 11 septembrie... Diana se simțea tot mai obosită, așa că a mers la medic! A aflat că mai are doar 72 de ore de trăit! Ce i-au zis medicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x