Antena Căutare

Tragedie în curtea școlii: Câțiva elevi au fost loviți de fulger la un antrenament de fotbal!

Un adolescent se află în stare critică la spital, după ce a fost lovit de fulger în timpul unui antrenament de fotbal. Băiatul se îndrepta spre vestiare în momentul în care s-a produs dezastrul.

Wikipedia

Un adolescent a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovit de fulger în timpul unui antrenament de fotbal. Băiatul se îndrepta spre vestiare în momentul în care s-a produs dezastrul.

Directorul de comunicare al școlii în curtea căreia s-a petrecut totul a declarat că echipa se retrăgea la adăpost atunci când a început furtuna: ”Din ceea ce mi-au spus doi antrenori, știu că luaseră hotărârea să se întoarcă pentru că începuse să picure și, deodată, a fulgerat”.

”A fost oribil. Niciodată nu am mirosit ceva asemănător”, a declarat unul dintre jucătorii de fotbal, conform revistei People.

În total, șase oameni au fost răniți pe terenul școlii din statul american New Mexico, dar, dintre aceștia, un jucător a ajuns în stare critică la spital, unde a fost stabilizat.

Nu știi ce cadou să-i faci amantei? Au apărut felicitările pentru cei care au relații extraconjugale!... A crăpat pământul! Cum arată CRATERUL de un kilometru...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x