Antena Căutare

Trei casatorii ciudate: cu el insusi, cu un pod si cu un delfin!

articol scris de Patricea Curteanu

Atunci când nimic nu e sigur, totul este posibil. Aceasta este deviza de la care a plecat și Nikhil Malik, un producător muzical din Mumbai, India, care consideră că și-a găsit sufletul pereche. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a renunțat la orice prejudecată și sfat din partea familiei și a prietenilor săi și a decis să se căsătorească cu persoana perfectă ... cu el însuși, informează boredpanda.com. Tânărul a fost ajutat de prietenul său fotograf, Bhumika Bhatia, în realizarea unei ședințe foto profesioniste și vă invită să vedeți cea mai fericită zi din viața proaspeților însurăței.

Trei casatorii ciudate: cu el insusi, cu un pod si cu un delfin!

O casnicie cu adevarat de piatra!

Însă, Nihlik Malik nu este singurul caz în care întâlnim astfel de manifestări de iubire. Jodie Rose, o femeie din Australia, se bucură de o căsnicie de piatră! Fascinată de poduri, aceasta și-a unit destinul cu podul Le Pont du Diable (Podul Diavolului) din Franța, vechi de 600 de ani. Mireasa a avut parte și de o ceremonie intimă la care au participat 14 invitați, printre care și primarul care a creat un moment cu adevărat special.

Trei casatorii ciudate: cu el insusi, cu un pod si cu un delfin!

S-a maritat cu un delfin

O altă poveste inedita de iubire este a lui Sharon Tendler, care a fost prima persoană ce s-a măritat cu un delfin, scrie positivemed.com. Evenimentul a avut loc în Israel, în orașul Eilat, în anul 2006. Prietenia dintre cei doi dura de mai bine de 15 ani, perioadă în care Sharon vizita Israelul de câteva ori pe an pentru a-și vedea ”iubitul”, pe nume Cindy, de care se îndrăgostise încă de la prima vedere. La ceremonie, mirele a fost înconjurat de alți delfini și a primit, din partea lui Sharon, jurăminte de dragoste.

Trei casatorii ciudate: cu el insusi, cu un pod si cu un delfin!

Einstein a scris secretul fericirii pe un servetel. Tu stii care este?... Biserica în care oamenii străzii se pot adăposti pe timp de ger, ninsoare sau ploaie. „Frații noştri fără casă fac parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x