Antena Căutare

VIDEO: Tremuri de FRICĂĂĂ! Cei mai ÎNFRICOȘĂTORI tauri , TE CALCĂ în picioare !

Trebuie să fii nebun să crezi că ai putea înfrânge un animal ca el. Și sunt multi cei care își riscă viața împotriva celor mai puternici tauri, probabil adrenalina e cea care îi împlinge spre acest lucru. Spania organizează astfel de curse anual , pentru o distracție pune în pericol viața locuitorilor.

Trebuie să fii nebun să crezi că ai putea înfrânge un animal ca el. Și sunt multi cei care își riscă viața împotriva celor mai puternici tauri, probabil adrenalina e cea care îi împlinge spre acest lucru. Spania organizează astfel de curse anual , pentru o distracție ce pune în pericol viața locuitorilor.

În acest video puteți vedea cele mai grave accidente produse , oameni rămași inconștienți, persoane aruncate pe sus și tăvălite pe asfalt după ce au dat bot în bot cu cei mai puternici și fioroși tauri. Mai grav este că pe acele străzi unde se petrecea acest sport tradițional din Spania, erau foarte mulți oameni care doar se uitau, nu voiau deloc să participle, însă au fost atacați fără să aibă vreo șansă să fugă.

Record absolut! Un TIMBRU a fost vândut pentru 9,5 milioane de dolari... Ultima FIȚĂ! Bijuterii create din... HÂRTIE, îți plac?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x