Antena Căutare

Tu ce calități ai? Totul despre tine, DE BINE, în funcție de zodie!

Este adevărat că fiecare persoană e unică şi că numai astrograma personală îi poate dezvălui trăsăturile de caracter, şansa în viaţă şi drumul pe care ar trebui să meargă. Însă există şi caracteristici generale ale fiecărei zodii, calităţi şi defecte pe care toţi nativii născuţi sub un anumit semn le împart.

Este adevărat că fiecare persoană e unică şi că numai astrograma personală îi poate dezvălui trăsăturile de caracter, şansa în viaţă şi drumul pe care ar trebui să meargă. Însă există şi caracteristici generale ale fiecărei zodii, calităţi şi defecte pe care toţi nativii născuţi sub un anumit semn le împart, scrie libertatea.ro.

Berbecii, lideri înnăscuţi

Energia şi entuziasmul Berbecilor e molipsitor. Lideri înnăscuţi, puternici şi curajoşi, se iau la trântă cu cele mai grele probleme. Când te afli în impas, sună un prieten din această zodie, va şti cum să te încurajeze şi îţi va sări în ajutor! Berbecii sunt generoşi şi capabili să facă sacrificii pentru persoanele dragi, dar sunt lipsiţi de tact şi graba lor de a rezolva problemele poate strica uneori. Cu toate acestea, optimismul şi generozitatea cu care îi ajută pe ceilalţi sunt de admirat.

Taurii detestă mincinoşii

Loial, stabil şi afectuos, Taurul poate fi un prieten minunat, dacă respecţi aceleaşi principii ca şi el. Este preocupat să afle întotdeauna adevărul şi să facă dreptate tuturor. În mijlocul conflictelor, nativul Taur va fi întotdeauna un arbitru corect, aşa că poţi apela la ajutorul lui ori de câte ori ţi s-a făcut o nedreptate. Este cinstit, detestă mincinoşii şi actele de corupţie. Cu asemenea calităţi, cine mai ţine cont că Taurii pot fi şi încăpăţânaţi sau zgârciţi?

Gemenii iubesc aventura

Curioşi şi avizi de noutăţi, nativii Gemeni iubesc libertatea şi aventura. Cea mai mare calitate pe care o au şi care le aduce preţuirea tututor este spiritul lor liber, lipsit de prejudecăţi şi de ironie. Sociabili şi deschişi, Gemenii te acceptă în jurul lor, indiferent de poziţia socială, de bani sau de aspectul fizic. Pentru ei este important modul în care pot să comunice cu tine. Gemenii vor aprecia persoanele dinamice, cu o inteligenţă vie şi cu dorinţa de a fi mereu la curent cu tot ce e nou.

Racii sunt sensibili

Nativii Raci sunt deosebit de sensibili, fapt care poate fi considerat în egală măsură o calitate şi un defect. Dar în relaţiile de prietenie, sufletul lor cald face minuni. Când ai nevoie să plângi pe umărul cuiva, prietenul Rac va fi lângă tine să te asculte, să te mângâie şi să te consoleze fără să te condamne. Racul îţi va păstra cu sfinţenie secretele, pentru că prietenia sinceră e sfântă pentru el. Va cere, în schimb, afecţiune şi atenţie, uneori mai mult decât i-ai putea oferi.

Leii sunt mărinimoşi

Aceşti nativi au o fire deschisă şi fermecătoare, care îi cucereşte pe cei din jur. În familie, Leul este şeful, între prieteni e un lider, iar în timpul liber e sufletul petrecerilor. Când eşti abătut sau plictisit, dă-i un telefon prietenului din zodia Leu! Sigur va găsi o modalitate să te binedispună. Ønsă ceea ce îi face pe Lei cu adevărat irezistibili este generozitatea cu care îi ajută pe cei din jur, fără să le ceară nimic în schimb. Pentru ei, afecţiunea prietenilor e tot ceea ce contează.

Fecioarele, perfecţioniste

Dominate de Mercur, Fecioarele pun raţiunea înaintea inimii, dar acest lucru nu înseamnă că sunt reci şi insensibile. Din contră, nativii zodiei sunt deosebit de sensibili, însă ştiu să ascundă acest lucru. Sufletul lor se deschide doar celor care îi iubesc sincer. Fecioarele au ambiţia să fie totul perfect în jurul lor, începând cu relaţia de dragoste şi familia, până la carieră. Punctuale, disciplinate şi bine organizate, nativele zodiei au multe exemple bune de dat celor care le ascultă.

Balanţele, diplomate

Toată lumea le iubeşte pe Balanţe, pentru că sunt prietenoase, comunicative, atente şi îngăduitoare. Ştiu să aprecieze calităţile şi să accepte defectele. Sunt înconjurate de prieteni şi de susţinători, fie la serviciu, fie la petreceri. Cuceresc atenţia celor din jur prin conversaţia sclipitoare şi prin diplomaţia de care dau dovadă. De altfel, un prieten din semnul Balanţei poate fi cel mai bun sfătuitor în cazul în care te trezeşti în mijlocul unui conflict.

Scorpionii trag sforile

Înzestraţi cu puterea şi pasiunea lui Marte şi influenţaţi de secretosul Pluto, Scorpionii sunt greu de descifrat. Ei îşi exercită influenţa dominatoare asupra celor din jur în mod subtil, abia perceptibil. Sunt cei care trag sforile din spatele cortinei, dar fără să o arate. Se spune despre Scorpioni că sunt manipulatori, dar rareori folosesc această abilitatea pentru a face rău. Din contră, natura iscoditoare a Scorpionilor îţi poate deschide ochii asupra pericolelor care te pândesc.

Săgetătorii, optimişti

Direct, deschis şi onest, Săgetătorul concurează cu Leul la capitolul energie şi cu Gemenii la capitolul dorinţă de libertate. Poate că prietenii lui se plâng că e adesea superficial, dar când au nevoie de ajutorul cuiva, Săgetătorul lasă totul şi e alături de ei. Cu firea lui optimistă, vede întotdeauna jumătatea plină a paharului şi te ajută să treci peste necazuri. Când eşti deprimat, caută compania unui Săgetător, veţi râde împreună de lucrurile mărunte care te supără!

Capricornii au ambiţie

Munca îl defineşte cel mai bine pe ambiţiosul Capricorn, care îşi plănuieşte viaţa după reguli stricte şi nu se abate de la drumul lui. Tenace şi puternic, bine organizat şi harnic, Capricornul are ambiţia să îşi construiască o viaţă fără cusur, o familie model şi o carieră de excepţie. De la el vei primi cele mai bune sfaturi cum să reuşeşti în viaţă, ce obiective profesionale să atingi şi cum să investeşti banii. Munceşte ca să ajungă pe o treaptă socială superioară şi, de obicei, reuşeşte!

Vărsătorii visează

Acest nativ e independent, idealist şi visător, însă coboară pe pământ când se confruntă cu probleme. De îndată ce se hotărăşte ce drum să urmeze, nimic nu îl mai abate de la obiectivele sale. Vărsătorul nu face compromisuri, mai ales în dragoste şi în carieră, iar atitudinea lui fermă poate fi un exemplu de urmat. Are un suflet mare şi o fire caritabilă. Îl vei vedea implicat în proiecte umanitare pentru ajutorarea copiilor sau pentru salvarea speciilor pe cale de dispariţie.

Peştii, familişti convinşi

“Trăieşte clipa!” pare să fie mottoul Peştilor. Sunt spiritele cele mai libere şi mai active ale zodiacului, care ştiu să se bucure şi de lucrurile mărunte, şi de succesele mari. Peştii sunt optimişti şi te vor îndemna întotdeauna să cauţi lucrurile frumoase în viaţă, oricât de banale ţi s-ar părea. Sunt prieteni de nădejde, gata să îţi asculte necazurile şi să îţi ridice moralul. Dar cel mai frumos lucru din portretul Peştilor e devotamentul lor faţă de cei dragi. Ei preţuiesc dragostea familiei şi fericirea copiilor mai mult decât orice!

VIDEO: Imagini de COLECŢIE! Aşa arăta România în 1964! O mai recunoşti?... VIDEO de milioane de vizualizări! Te topești când o auzi: O fetiţă de doar două luni îi spune tatălui "TE IUBESC&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x