Antena Căutare

Tu poți să numeri barele din imagine? Iluzia optică reușește să ”păcălească” creierul. Iată care e răspunsul corect

O nouă iluzie optică face vâlvă în social media. Jocul nu este unul simplu, ci chiar provocă dureri de cap pentru că internauții nu reușesc să se pună de acord asupra numărului de bare dreptunghiulare care apare în imagine. Tu câte vezi?

mai multe bare intr-o imagine cu fundal alb Galerie
O nouă iluzie optică face vâlvă în social media. Jocul nu este unul simplu, ci chiar provocă dureri de cap pentru că internauții nu reușesc să se pună de acord asupra numărului de bare dreptunghiulare care apare în imagine. Tu câte vezi? | Shutterstock.com

Deși se presupune că numărarea barelor și a micilor pătrate ar trebui să fie simplă, știm cu toții că puzzle-urile ca acesta sunt rareori ușor de rezolvat.

Dacă începeți să studiați liniile din stânga imaginii spre dreapta, veți observa că sunt puțin dezordonate și nu formează bare complete.

Citește și: Tu ce vezi în această imagine? Această iluzie optică îți spune dacă ești sau nu fericit. Răspunsul e aici

Câte bare sunt, de fapt, în imagine

Când vă uitați la pătratele de la capătul barelor, veți vedea că sunt șapte la număr. Dar când vă uitați la capetele celelalte, veți observa doar cinci. De fapt, niciunul dintre aceste numere nu este real. Află răspunsul corect din următoarele rânduri.

Doar prima bară (cea din partea stângă sus a imaginii) are sens... și de acolo lucrurile încep să devină confuze.

Citește și: Test de personalitate în câteva secunde. Privește această iluzie optică și descoperă un detaliu important despre tine

Deci, sunteți pregătit pentru răspuns? Ei bine, există de fapt trei bare în total. Explicația e simplă: există o bară completă urmată de spațiu, după care este încă una. După ea este un alt spațiu și abia la final regăsim și a treia bară completă.

Dacă vă ajutați de un deget pentru a număra barele în timp ce le parcugeți de la un capăt la altul, veți observa că între prima (numerotată cu 1), cea din mijloc (numerotată cu 4) și ultima bară (numerotată cu cifra 7) exista câte un spațiu.

Aici se creează confuzia. Astfel, după ce apelați la micul truc dezvăluit mai sus, veți observa că sunt doar trei bare deși la prima privire par mult mai multe. Am colorat barele complete pentru a vă ajuta să le observați.

Citește și: Iluzia optică ce a făcut înconjurul internetului. Care este explicația pozei în care câinele pare că este în asfalt

Tu ce vezi în imagine? Iluzie optică ce îți dezvăluie secrete despre dragoste, relații și împlinire. Răspunsul te va sur... Iluzie optică virală. Găsește morcovul din imagine în cel mai scurt timp posibil. Care este răspunsul și unde se află, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x