Antena Căutare

Ultimul adio. Un câine a refuzat să plece de lângă sicriul stăpânului său: „Și-a așezat capul pe pieptul lui și acolo a rămas”

Este imaginea ce-a înduioșat mii de oameni. La înmormântarea stăpânului său, un câine se apropie de sicriu, se ridică pe picioarele din spate și își pune capul pe pieptul acestuia, luându-și adio.

Este imaginea ce-a înduioșat mii de oameni. La înmormântarea stăpânului său, un câine se apropie de sicriu, se ridică pe picioarele din spate și își pune capul pe pieptul acestuia, luându-și adio.

William Schiller, Bill, a murit pe 8 aprilie. La înmormântare, toți ochii au fost ațintiți asupra „Șefului”, câinele lui. Animalul s-a apropiat de sicriul stăpânului său pentru a-și lua adio.

Momentul a fost fotografiat de Nina Holcombe, o fetiță de 12 ani, nepoata lui Bill. Ea a postat imaginea pe Instagram, cu mesajul: „Îmi va fi mereu dor de tine”.

„Nu voi uita niciodată acel moment. Și-a întins gâtul cât a putut el de mult și i-a lins urechea lui Bill. Când a văzut că nu se mișcă, Șeful și-a așezat capul pe pieptul lui și nu a mai vrut să plece”, a povestit Anne Marie, soția lui Bill, într-un interviu pentru NBC.

Ultimul adio. Un câine a refuzat să plece de lângă sicriul stăpânului său: „Și-a așezat capul pe pieptul lui și acolo a rămas”

Anne Marie l-a adoptat pe Șef în 2014, la insistențele soțului ei.

„Când l-a văzut prima oară pe Șef, s-a tot plimbat prin casă...s-a uitat bine la el, apoi s-a întors spre mine și mi-a zis: `Ăsta e câinele nostru`. Sunt bucuroasă că a putut să își ia adio de la tăticul lui”, a adăugat ea.

CITEȘTE ȘI: Avem viață grea, nu-i așa? Copilul ăsta își face lecțiile la lumina lămpilor stradale și nu se plânge! Vrea să învețe, să-și ajute familia

Nu are mâini, dar a câștigat un concurs de caligrafie! O elevă de 10 ani a uimit întreaga lume - Foto... Are doar 24 de ani, dar își organizează nunta și înmormântarea: „Regret că nu voi apuca să îmbătrânesc alături de famili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x