Antena Căutare

Femeia care câștigă 25.000 dolari pentru fiecare clip în care își arată o anumită zonă a corpului. Ce parte filmează pentru bani

Katiana Kay, un influencer în vârstă de 18 ani, din Miami, spune că încasează 25.000 de dolari de pe urma fiecărui videoclip urcat pe Tiktok.

colaj de imagini cu katiana kay in care poarta costume de baie minuscule Galerie
Katiana Kay spune că încasează 25.000 de dolari de pe urma fiecărui videoclip urcat pe Tiktok | Profimediaimages.ro

Pe rețeaua de socializare, tânăra și-a obișnuit adepții cu clipuri în care ”învață femeile cu sâni mari cum să sară”, dar și cu materiale în care apare promovându-și intens formele generoase.

Notorietatea sa pe rețeaua de socializare a început după ce unul dintre filmulețele sale de acest gen a ajuns viral, iar fanii par să nu se mai sature de trendul lansat.

”Videoclipul a fost făcut spontan, nu m-am gândit prea mult. Oamenii comentează mereu și mă roagă să sar, evident să-mi vadă decolteul în mișcare.”, a afirmat ea, adăugând ”M-am gândit că ar fi comic să fac un TikTok despre asta - am zâmbit și fost fericită tot timpul filmării.”

Citește și: Elizabeth Hurley, imagine topless în zăpadă. Cum a îndrăznit să se fotografieze la 55 de ani, în mijlocul iernii

În filmuleț, Katiana poate fi văzută explicând, pas cu pas, femeilor cu bustul generos cum să sară chiar înainte de a începe să țopăie. Nu se aștepta ca lucrurile să ia o asemenea amploare deși este urmărită de 1,3 milioane de persoane pe Instagram.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu provocatoarea Katiana Kay.

Care este mesajul pe care Katiana Kay vrea să-l transmită

”Îmi amintesc că am fost Live pe Tiktok și în câteva secunde am trecut de la 100 de spectatori la peste 2.000. Toată viața am fost luată în batjocură pentru că am sânii mari, așa că acum sunt fericită pentru că oamenilor le place asta.”, a declarat Katiana.

Citește și: Kimberley Garner, apariție incendiară pe plaja din Miami. Costumul de baie minuscul care a atras atenția tuturor

Între timp, videoclipul inițial a acumulat peste 5,6 milioane de vizualizări și fanii adoră saltul obraznic. ”O să urmăresc asta în slow motion”, ”Mulțumesc că acum știu să sar”, sunt câteva dintre comentariile pe care influencerul le primește.

Și, cu toate că cele neplăcute nu lipsesc, tânăra este fericită că-și distrează fanii. Scopul ei, spune Kay, nu este să se promoveze ci să-i ajute pe oameni să petreacă tot mai mult timp cu cei dragi.

”A fi toată ziua pe rețelele de socializare te face să te compari constant cu ceilalți. Comparația este ucigașul fericirii. De aceea încurajez oamenii să-și lase telefoanele deoparte. Vor fi mai fericiți dacă vor petrece timpul cu prietenii, familia și cei dragi. Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit, în cele din urmă, prin intermediul platformei. Dar uneori trebuie doar să-ți arăți curbele”, a explicat ea.

Citește și: Loredana Chivu, imagine în care poartă un costum de baie mult prea mic pentru formele ei voluptoase. Diva a făcut furori pe plajă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu provocatoarea Katiana Kay.

Un animal a devenit erou pentru un copil care era la un pas să cadă de pe balcon. Clipul a ajuns viral în mediul online... Gemenele identice care s-au căsătorit cu gemeni identici și sunt însărcinate în același timp. Ce alte obiceiuri bizare a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x