Antena Căutare

Un băiețel de nouă ani a devenit erou național în Germania. Și-a salvat fratele în vârstă de doi ani de la moarte cu prețul vieții sale

Un băiețel de nouă ani a devenit erou național în Germania.  Și-a salvat fratele în vârstă de doi ani de la moarte, după ce micuțul era la un pas de înec.

Un băiețel de nouă ani a devenit erou național în Germania. Și-a salvat fratele în vârstă de doi ani de la moarte, după ce micuțul era la un pas de înec.

Băiețelul și-a scos fratele din apă, iar apoi l-a resuscitat, relatează BBC. Deși inițial a fost speriat, copilul a dat dovadă de mult sânge rece și a acționat ca la carte. Cei doi frați se aflau în grija bunicii, în locuința lor din Korbach, o localitate din centrul Germaniei. La un moment dat, bătrâna a plecat de lângă cei mici ca să ia un scutec, timp în care Rudolf, fratele cel mic, a ieșit în grădină și a căzut cu fața în apă.

Băiatul în vârstă de doi ani a fost scos apoi din apă de fratele mai mare, Markus, și de bătrână. Deoarece bunica băieților este de origine rusă și nu prea știa limba germană, Markus a sunat la salvare.Paramedicii i-au explicat lui Markus la telefon ce să facă pentru a-i oferi fratelui său primul ajutor, inclusiv masaj cardiac și respirație gură la gură.

Povestea copilului a impresionat întreaga țară.

Boala amorului, la 1800: „Te năpădește rumenul în față, ochii îți cad în jos. Niște visuri șoade!” Continuarea e genială... Ce se întâmplă cu sufletul după moarte şi cum poate fi el ajutat! "Îngerii buni şi răi se vor înfăţişa înaintea suf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x