Antena Căutare

Nu e o glumă! Un bărbat a luat taxiul... până la Roma! Cât a avut de plătit pentru cursa nebunească de trei zile

Un bărbat ar fi luat taxiul din orașul danez Odense până la Roma, străbătând 1.803 kilometri în trei zile, doar pentru a-și îndeplini visul de a vedea un obiectiv turistic de acolo.

Un bărbat ar fi luat taxiul din orașul danez Odense până la Roma, străbătând 1.803 kilometri în trei zile, doar pentru a-și îndeplini visul de a vedea un obiectiv turistic de acolo.

Întâmplarea a fost povestită de un taximetrist – cel care a efectuat cursa nebunească.

Potrivit acestui taximetrist, un client s-ar fi urcat în mașina lui, în timpul unei ture de noapte, la ora 1.00, și i-ar fi cerut să îl ducă la Roma.

„Într-o primă fază am crezut că vrea să meargă la aeroport – dar nu, el voia să ia taxiul până acolo”, a spus șoferul Martin Langstred, pentru cotidianul Metroexpress.

Bărbatul nu îşi aminteşte numele pasagerului, dar a păstrat chitanţa în valoare de 29.226 de coroane - adică 3.920 de euro, pentru a dovedi că a făcut cu adevărat acea cursă.

„Voia să vadă o biserică anume în Roma. Era un vis de-al lui”, a precizat Langstred.

Potrivit șoferului, el și pasagerul lui au traversat, în taxiul danez, Germania, Austria şi Italia, pe parcursul a trei zile.

Martin Langstred a mai spus că nu a dormit în timpul călătoriei, dar a sărbătorit sosirea cu un sandviş italienesc, dar şi cu o noapte de cazare în Italia.

„După aceea am mers acasă şi mi-am luat liber în următoarele trei-patru zile. Am câştigat aproape o lună de salariu în această călătorie”, a mai spus el.

“Tupac trăiește!” Cine este cel care șocat internetul cu dezvăluirile făcute. Susține că știe unde se află rapperul și d... Prințesă jefuită la propria nuntă ca-n basme! Petrecerea uneia dintre cele mai bogate musulmance s-a terminat la secția ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x