Antena Căutare

Un barbat a mancat un peste demn de Cartea Recordurilor... din greseala

Kurt Price, un pescar curajos din Marea Britanie, a capturat si apoi a mancat un biban imens. Problema a aparut atunci cand acesta si-a dat seama ca prada lui era demna de Cartea Recordurilor si el nici macar nu stia.

Kurt Price, in varsta de 25 de ani, a fost extrem de incantat atunci cand a vazut ce "monstru" urias a reusit sa pescuiasca. Problema este ca barbatul nu si-a dat seama ca ar fi putut ajunge faimos, daca si-ar fi inscris captura in paginile Cartii Recordurilor.

Abia dupa ce l-a gatit si mancat, Kurt a aruncat o privire peste Cartea Recordurilor si a realizat ca prada lui era una dintre cele mai mari de acest gen.

Cel mai mare biban capturat pana in prezent cantareste 8.93 kilograme, iar Kurt si alti pescari experti care au vazut poza cu pestele prins sunt de parere ca acesta cantarea cu usurinta mai mult de 9 kilograme.

Kurt Price nu poate fi omologat in Cartea Recordurilor, pentru ca nu numai ca nu a reusit sa cantareasca pestele, dar a si mancat dovada.

Sursa / Foto: The Sun

FOTO! Rinocerii negri, transportati in aer prin jungla africana... Cerere in casatorie emotionanta: Un veteran de razboi ii cere mana iubitei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x