Antena Căutare

Un bărbat a vrut să se încalțe și a trăit o spaimă de zile mari. Ce se afla în pantoful său

Un bărbat din India a fost nevoit să sune la o firmă care se ocupă de prinderea șerpilor care intră în locuințe și eliberarea lor în mediul natural, după ce a descoperit că în casa lui se afla o cobră.

Colaj cu pantofi sport
O cobră a fost găsită într-un pantof sport | Twitter

Un videoclip în care o cobră este scoasă dintr-un pantof a fost distribuit pe Twitter de ofițerul Susanta Nanda de la Indian Forest Service (IFS). În dreptul videoclipului publicat pe Internet, ofițerul a atras atenția asupra faptului că șerpii se pot ascunde în cele mai ciudate locuri posibile.

Într-un localitate indiană o cobră a fost filmată cum stătea încolăcită în pantoful unui bărbat. Ofițerul Susanta Nanda de la Indian Forest Service i-a avertizat pe conaționalii care priveau imaginile că în timpul musonului șerpii se ascund în cele mai neașteptate locuri.

Citește și: Un tată a încremenit de spaimă și a sunat la poliție când a făcut o descoperire neașteptată în sufragerie. Ce intrase în casa lui

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O cobră a fost găsită într-un pantof

„Îi veți găsi în cele mai ciudate locuri posibile în timpul musonilor. Fiți atenți. Cereți ajutorul personalului instruit", a scris ofițerul în dreptul videoclipului.

Videoclipul devenit popular pe Internet arată o femeie specialistă în prinderea șerpilor, care ține în mână o tijă. Ea poate fi văzută introducând tija în interiorul pantofilor ținuți pe un suport, pentru a scoate șarpele. În momentul în care aceasta înclină pantoful și bagă tija, cobra iese agresiv și șuieră spre ea, cu intenția de a o ataca. Dar femia poate fi văzută luând șarpele cu precauție cu ajutorul tijei și, în cele din urmă, reușind să-l scoată din pantofi.

În timp ce încerca să-l scoată, specialista în prinderea șerpior poate fi auzită îndemându-i pe indieni să fie foarte atenți în timpul sezonului ploios. Videoclipul i-a uimit pe internauți, deoarece mulți au dezvăluit că, după ce au vizionat imaginile, s-au întors să -și verifice pantofii. Un utilizator a scris: „Tocmai acum mi-am ținut pantofii afară să se usuce după o zi ploioasă. După ce am văzut asta, m-am dus, am verificat și i-am dus înapoi în casă". Un alt utilizator a povestit o întâmplare proprie, în care a dezvăluit că prietenul său a găsit un șarpe în interiorul toaletei, după ce a tras apa.

Citește și: O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când a privit mai atent pubela a încremenit de spaimă. Ce se afla, chiar lângă pubelă

Anul trecut, o tânără din Australia a găsit un șarpe chiar pe raftul unui supermarket.

„Dacă găseşti un şarpe în casă, în special în baie, cel mai corect lucru pe care-l poţi face este să încerci să-l prinzi şi să-l izolezi, închizând uşa şi aşezând un prosop sub prag. Apoi poţi să suni la specialiştii care se ocupă de reptile”, spun specialiștii care se ocupă cu prinsul șerpilor.

De ce nu trebuie să bei cafea sau ceai când te afli în avion. O stewardesă a dezvăluit ce se întâmplă... Funcția nouă pe care Facebook-ul o va avea în curând. Cât de importantă este schimbarea și în ce mod te poate ajuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x