Antena Căutare

Un bărbat i-a trimis un bilet neașteptat vecinului său. Ce a putut să-i scrie e complet neașteptat

Un bărbat a fost atât de deranjat de limbajul nepotrivit al vecinului său încât nu s-a mai putut abține și i-a scris un bilet cu un mesaj neașteptat. Când a citit despre ce e vorba, omului nu i-a venit să creadă.

imagine cu un bilat lasat de un vecin la usa casei Galerie
Când a citit mesajul, omului nu i-a venit să creadă | sursa foto: Shutterstock

La scurt timp după ce s-a mutat într-un cartier nou, un bărbat a primit de la vecinul său un bilet în care acesta l-a „taxat” pentru faptul că a folosit un limbaj nepotrivit în timpul unui weekend. Când a citit mesajul, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții.

Supărat de limbajul nepotrivit al vecinului său, un bărbat i-a scris un bilet cu un mesaj complet neașteptat

Pare greu de crezut, dar această întâmplare este una cât se poate de reală și s-a petrecut într-un cartier din Kingswood, Hull (Marea Britanie).

Într-o zi, un bărbat care se mutase de puțin timp aici a primit de la un vecin un bilet. Curios, acesta a citit mesajul și nu i-a venit să creadă.

Citește și: O femeie a găsit un bilet lăsat în geamul mașinii. Vecinii i-au lăsat un mesaj complet neașteptat. Ce a citit

„Nu am avut încotro și am auzit limbajul dezgustător ce se auzea din curtea ta, în timpul weekendului. Cu politețe îți reamintesc faptul că acum ești în Kingswood, unul dintre cele mai bune locuri în care poți trăi, nu pe Preston Road”, a scris vecinul supărat în bilet, făcând referire la o stradă rău famată, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Surprins și totodată amuzat de cele întâmplate, bărbatul care a primit bilet a pozat bcuata de hârtie și a publicat imaginea pe internet. În scurt timp, aceasta a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Citește și: Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, tânăra a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie

„M-am întors acasă și am găsit acest bilet anonim de la unul dintre vecini. Ce comunitate încântătoare. Mai e cineva vinovat care vrea să recunoască ceva?”, a scris acesta în dreptul pozei, făcând haz de necaz.

„Ce snob absolut”, „Ce e în neregulă cu Preston Road, am locuit acolo când eram mic”, „Fiecare ar trebui să poată face ce vrea pe proprietatea lui”, „Ce oameni triști. Kingswood nu este Palatul Buckingham. Ce trist”, iată doar o parte din comentariile lăsate de internauți la mesajul publicat de bărbatul care a primit biletul cu pricina.

Au fost totuși și persoane care au dat dreptate celui care a trimis biletul, explicând faptul că cei din jur nu sunt datori să audă un limbaj nepotrivit. Alții au fost de părere că nici cuvintele alese de expeditor nu au fost chiar cele mai politicoase.

O fetiță de 12 ani se simțea obosită și părinții au crezut că are o infecție. Medicii i-au dat un diagnostic crunt... Test de personalitate viral. Alege numărul preferat și descoperă detalii importante despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x