Antena Căutare

Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, tânăra a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie

O tânără a trăit surpriza vieții ei atunci când a găsit un bilet lăsat la ușa casei sale. Când a văzut ce putut să îi scrie un vecin, femeia a rămas fără cuvinte.

colaj foto cu un bilet in usa si tanara amber odonnell Galerie
Tânăra a dezvăluit ce scria în bilet prin intermediul unui clip publicat pe TikTok | amber odonnell tiktok/shutterstock

Atunci când e vară și temperaturile cresc din ce în ce mai mult, tot mai multe persoane aleg să lase geamurile deschise la casă. Totuși, acest lucru s-a transformat într-o experiență greu de uitat pentru o tânără. Când a văzut ce bilet a primit de la un vecin, femeia a rămas mască.

Când a văzut ce i-a scris un vecin într-un bilet, o tânără a trăit o surpriză uriașă

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără pe nume Amber Odonnell din Yorkshire (Marea Britanie). Era o zi ca oricare alta atunci când, la un moment dat, aceasta a descoperit la ușa casei sale un bilet misterios. Curioasă, aceasta a luat bucata de hârtie și a citit mesajul.

Acesta a fost momentu în care femeia a crezut că nu vede bine. Practic, un vecin „binevoitor” a considerat că trebuie neapărat să îi transmită părerea lui în cel mai direct mod posibil.

Citește și: Un bărbat era la supermarket atunci când a văzut un bilet pe o casoletă cu pui. Când l-a citit a avut o surpriză. Ce scria pe el

„Dacă mai ai de gând să te iubești animalic chiar în mijlocul zilei, atunci te rog să închizi acele afurisite de geamuri! Mulțumesc!”, a scris vecinul supărat și deranjat, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Amber Odonnell a rămas mască atunci când a citit biletul. Având totuși simțul umorului, tânăra a pus mâna pe telefon și a dezvăluit întreaga întâmplare prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„E oficial, eu nu mai pot ieși din casă de acum”, a scris britanica la descrierea imaginilor.

Citește și: Un copil a scris o scrisoare vecinului său. Când a citit, omului nu i-a venit să creadă. Ce a scris puștiul în bilet

Așa cum era de așteptat, filmulețul a făcut senzație și a devenit imediat viral, adunând mai bine de un milion de vizualizări într-un timp extrem de scurt. Oameni din întreaga lume s-au amuzat copios și s-au întrecut în fel și fel de glume. Unii au sugerat blondinei să îi trimită și ea un bilet vecinului, în timp ce alții au prins curaj și au împărtășit experiențe similare.

Tânăra este extrem de activă pe TikTok și pe diferite rețele de socializare și este un model cu numeroși urmăritori în mediul online. Fiecare clip video publicat pe pagina sa personală de TikTok adună numeroase vizualizări și mulți o admiră pe blondină pentru modul în care arată și pentru stilul său lipsit de inhibiții.

O fetiță de 15 ani avea dureri la braț și șold și părinții au crezut că e normal. Medicii i-au dat un diagnostic crunt... O tânără a vrut să-și desfacă bagajul după vacanță, dar a tras o sperietură uriașă. Ce se afla înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x