Un bărbat și-a tăiat nasul și și-a tatuat tot corpul ca să se transforme în orc. Cum arată Fernando Franco de Oliveira

Un bărbat a ajuns la performanța de-a avea corpul acoperit de tatuaje în proporție de 99 la sută. Fernando Franco de Oliveira a făcut tot ce i-a stat în putință ca să arate ca un orc, fără nas și cu urechile tăiate.

Fernando Franco de Oliveira și-a tatuat aproape tot corpul pentru a se transforma într-un orc

sursa foto: Shutterstock

Oricât de greu ar părea de crezut, un bărbat din Brazilia a recurs la modificări extreme ale aspectului fizic, în dorința lui de-a se transforma într-un orc, o creatură asemănătoare unui căpcăun, ce este des întâlnită în cărțile și filmele de tip fantasy, precum „Stăpânul inelelor”.

Încă de tânăr, Fernando Franco de Oliveira a descoperit faptul că are o imensă pasiune pentru tatuaje, așa că a decis să se perfecționeze în acest sens și astfel a devenit artist tatuator. În prezent, bărbatul deține un salon în orașul Tatui, destul de aproape de Sao Paulo (Brazilia). Pasionat de tot ceea ce înseamnă tatuaje, acesta a reușit, în timp, să își acopere aproximativ 99% din corp cu desene complexe.

Un bărbat din Brazilia și-a tatuat tot corpul, și-a tăiat nasul și și-a pus coarne, ca să arate precum un orc

Dar poate că cea mai șocantă decizie a acestuia a fost aceea de-a se transforma într-un orc, indiferent de preț.

Practic, Fernando Franco de Oliveira nu s-a oprit doar la tatuaje ce îi acoperă aproape fiecare centimetru de piele, ci a recurs și la proceduri ceva mai extreme, precum implantarea unor coarne în zona capului, colorarea globului ocular în negru și albăstrirea pielii prin folosirea de cerneluri speciale.

Citește și: Surpriza de proporții pe care Ianca Simion le-a făcut-o părinților ei. Ce tatuaj și-a făcut fiica prezentatorului Răzvan Simion

Dar ca transformarea să fie una cu adevărat spectaculoasă și să se declare pe deplin mulțumit, brazilianul a mers mai departe și a ajuns chiar să își taie nasul și să își mutileze urechile, totul ca să arate ca un orc. Nu în ultimul rând, omul și-a pus dinți în formă de colți și și-a despicat limba.

„Am o limbă bifurcată, urechi de orc, dinți de vampir și implanturi cu coarne în cap. Ultimul lucru pe care l-am făcut, ca să arăt înfricoșător, a fost să îmi tai nasul. L-am mutilat ca să arate precum cel al unui schelet. Am totul tatuat, mai puțin palmele și tălpile”, a mărturisit bărbatul, potrivit celor de la DailyMail.co.uk.

Pentru modul în care arată, Fernando Franco de Oliveira a primit în anul 2014 titlul de cel mai tatuat om din Brazilia. Acesta a recunoscut faptul că i-a plăcut să treacă prin această transformare și că se simte dependent de durerea provocată de ace, atunci când își mai face vreun tatuaj.

Și fiindcă nu mai are vreun loc liber pe piele, brazilianul își retușează vechile desene, doar pentru a mai simți durerea specifică dată de acele cu care desenează.

Citește și
Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și vânt puternic. În ce regiuni se aștepată lapoviță și ninsoare
Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și vânt puternic. În ce regiuni se aștepată lapoviță și ninsoare
Cum arată fetița Elenei Udrea. Eva Maria a crescut și moștenește frumusețea părinților săi
Cum arată fetița Elenei Udrea. Eva Maria a crescut și moștenește frumusețea părinților săi
Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”
Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”
Mai multe articole
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri