Antena Căutare

Un bebeluș a fost adus pe lume mai devreme, pentru a-și cunoaște tatăl aflat pe moarte. Imediat, bărbatul a murit, ținându-și pruncul în brațe

Mark Augler zăcea pe patul său de moarte, acum patru ani, ținându-și bebelușul nou-născut în brațe, pentru prima și ultima dată. Câteva zile mai târziu de la nașterea micuței, acesta a pierdut lupta cu boala, murind din cauza unei afecțiuni pulmonare grave. 

Mark Augler zăcea pe patul de moarte, acum patru ani, ținându-și bebelușul nou-născut în brațe, pentru prima și ultima dată. Câteva zile mai târziu de la nașterea micuței, acesta a pierdut lupta cu boala, murind din cauza unei afecțiuni pulmonare.

În 2012, Diane, soția lui Mark, era pe cale să îi ofere cel de-al cincilea copil. În timpul vacanței de Crăciun, bărbatul a trăit cele mai frumoase clipe, crezâd că a scăpat definitiv de boala cruntă.

Însă, la scurt timp, a descoperit că cele opt luni de chimioterapie îi distruseseră plămânii, declanșând fibroza pulmonară, care i-a furat viața și speranța de a-și vedea copiii crescând.

“Plămanii săi parcă erau scufundați în beton. Nu putea inhala aer. Pur și simplu, oxigenul nu putea să ajungă în corp. S-a sufocat și a murit", a declarat Diane pentru KCTV5.

Astfel, în luna februarie, când Mark mai avea doar câteva zile de viață, familia a decis ca cea mică să fie adusă pe lume mai devreme, pentru ca acesta să aibă șansa de a-și cunoaște și ține bebelușul în brațe.

La o zi după acest moment, Mark a intrat în comă, fără nicio șansă de revenire. În timp ce respirația și pulsul începuseră să îi scadă dramatic, Diane i-a pus-o pe cea mică în brațe și l-a ținunt de mână, până în momnetul în care soțul său iubit și-a dat ultima suflare.

Familia îi păstrează memoria vie și vobesc tot timpul despre el. Bîrbatul ar fi fost un tată minunat pentru micuța care s-a grăbit să vină pe Lume penru părintele ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iluzia care îţi spune dacă eşti optimist sau pesimist! Tu observi zâmbetul din imagine?... Video! Motivul real pentru care geamurile avioanelor sunt ovale! Când s-au introdus şi accidentele care au dus la aceast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x