Antena Căutare

Un berbec a lasat insarcinate 33 de oi intr-o singura zi

Un berbec a reusit sa se imperecheze cu aproape o treime dintr-o turma de oi din Northamptonshire, conform Daily Mail. Cuceritorul berbec, pe numele sau Randy, a reusit aceasta performanta in doar 24 de ore, dupa ce fugise de la ferma in care traia.

13 dintre puii acestuia au fost deja nascuti la ferma din Desborough, iar alte 20 de oi se pregatesc sa aduca miei pe lume.

"E foarte haios pentru ca acestea au fost separate dupa perioada de imperechere, dar inca produc un miros ce-i ii innebuneste pe berbeci", a spus ingrijitorul fermei.

Centrul isi imparte de obicei cele 109 oi in doua categorii cand aceasta sunt hranite, astfel ca exista doua serii de miei. Dar Randy, un berbec de 11 luni, a sarit gardul de 1 metru si jumatate cand oile nu erau inca separate.

"Avea un zambet pe fata", a mai spus femierul despre cuceritorul berbec.

Un alt vecin a sarit in ajutorul fermierului, pentru a-i hrani pe cei 33 de miei ai lui Randy.

"Nu stim cum ne vom descurca cu atat de multi miei. Am fost uluiti cand am vazut cate oi au ramas insarcinate. Nu stim cum s-a descurcat Randy ", a mai spus acesta.



Foto: Caters

Cercetatorii canadieni au creat in laborator furnicile-soldat... FOTO! Vezi inelul cu cele mai multe pietre pretioase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x