Antena Căutare

IMPRESIONANT! Un baiat din Statele Unite a devenit politist la trei ani!

Un baietel de trei ani din Statele Unite a devenit politist! Nu cu acte in regula, evident, insa a primit o diploma de onoare si a putut urmari, timp de o zi, ce fac politistii la el in cartier. Copilul se lupta cu o boala crunta si pentru ca ii plac atat de mult ofiterii de politie, comunitatea a vrut sa-i faca o surpriza.

O diploma de politist junior, in aplauzele tuturor ofiterilor de la sectia din Boynton Beach, un mic orasel din Florida. Asta a primit Anthony, ieri!

Un cadou senzational pentru un copilas de doar trei ani care adora politistii si masinile de interventie.

"Ori de cate ori vedea un politist la noi in cartier, spunea: "Uite! E masina politiei!". Tot timpul vorbeste despre politisti!", spune mama baiatului.

Baietelul trece prin momente dificile. A fost diagnosticat cu cancer si momentan face chimioterapie. Asa ca parintii si politistii s-au gandit sa-i faca o bucurie lui Anthony ca sa mai uite de spitalul unde merge aproape zilnic. Si nu doar ca l-au facut politist onorific, dar i-au facut turul sectiei de politie. I-au aratat lui Anthony inclusiv cateii de interventie.

Si, la final, copilul a fost urcat in toate masinile de politie ca sa le vada de aproape. Toata comunitatea spera ca baietelul va invinge cumplita boala.

Noua moda in Marea Britanie: Cursuri de dans la bara pentru fetite... VIDEO! Vremea se anunta... dansanta: Ce a facut o prezentatoare meteo, in direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x