Antena Căutare

Un fenomen important se întâmplă curând și toate zodiile vor fi afectate! Ce pericole te pândesc?

Se pare că pe 16 octombrie va avea loc un fenomen astronomic important! Luna Plină în Berbec va afecta toate zodiile!

Se pare că pe 16 octombrie va avea loc un fenomen astronomic important! Luna Plină în Berbec va afecta toate zodiile!

În ceea ce privește zodiile, Luna Plină afectează în special zodiile de Apă, Racul, Scorpionul și Peștii, care sunt mai sensibile la energiile transmise de astru. Pe 16 octombrie, va fi Lună Plină în Berbec, care afectează diferit fiecare zodie în parte. Iată cum te influențează Luna Plină, în funcție de zodia ta:

Berbec

Berbecul este un semn de Foc agil, puternic și dinamic, căruia nu îi place să simtă că este tras înapoi. Energia lui exercită o forță interioară care îl determină să meargă mereu înainte, orice ar fi! Pentru el, această Lună Plină marchează un moment al realizărilor personale prin intermediul proiectelor de creație la care a lucrat în ultimul timp.

Taur

Este necesar să privești această Lună Plină mai degrabă ca o ocazie de a înlătura obstacolele și piedicile care nu te mai ajută în drumul tăucătre independență, eventual fără să te lași șifonat prea mult de această bătălie.

Gemeni

În cazul tău, Luna Plină va da o stare de iritare. Vei fi mai încăpățânat ca de obicei și poate chiar mai impulsiv. Indicat ar fi să amâni evenimentele importante și să lupți cu această de nervozitate, pentru a nu-i afecta pe cei din jurul tău.

Rac

Conjuncția dintre Luna Plină în Berbec și Pluto care se află în Capricorn le generează Racilor un exces de zel, determinare și un instinct al acțiunilor. Succesul le va fi aproape garantat dacă au voință și își doresc cu adevărat să facă o schimbare în viața lor.

Leu

Luna Plină din semnul Berbecului vine acum să îți dea o ultimă șansă pe anul acesta să duci lucrurile în direcția dorită de tine și să profiți de ocazia de a fi în centrul acțiunilor.

Fecioară

Luna Plină în Berbec va afecta casele schimbării în carieră, în cazul Fecioarelor. Este foarte posibil ca în perioada imediat următoare să își schimbe locul de muncă, să fie avansați pe un alt post sau să primească o mărire de salariu.

Balanță

Luna Plină favorizează stările de nervozitate și agitație ale Balanțelor. Dornice să iasă mereu pe locul întâi, acești nativi tind să treacă peste voința celorlalți.

Scorpion

Influențele Lunii în această fază aduc prosperitate în viața Scorpionilor. Sunt mai relaxați decât de obicei și tind către înțelegere. Este momentul perfect pentru a calma conflicte, de orice natură, arată unica.ro.

Săgetător

Nu este o prioadă bună pentru întruniri importante. În cazul tău, Luna Plină favorizează superficialitatea și dezinteresul, spulberând șansa unei comunicări facile.

Capricorn

Pentru Capricorn, Luna Plină aduce schimbări bruște de comportament. Sunt indeciși și predispuși la stări melancolice sau depresie.

Vărsător

Această fază a Lunii favorizează activitățile care au ca scop dezvoltarea cunoștințelor, în cazul nativilor din Vărsător. Luna Plină le aduce beneficii atât în plan sentimental cât și financiar.

Pești

Peștii sunt încurajați de armonie și pozitivism. Încrezători în forțele proprii au șanse mari de îmbogățire. Așadar, Luna Plină în Berbec aduce șanse de reușite pentru ei.

MORMÂNTUL unui VAMPIR a fost DESCOPERIT! Uite ce au găsit ARHEOLOGII!... Cum arată cea mai scumpă ciocolată din lume și ce este atât de special la ea? O bucată costă mii de dolari! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x