Antena Căutare

Un fost politist grec a fost arestat dupa ce a pretins ca are 19 copii

Un fost politist grec, care a pretins ca este tatal a 19 copii pentru a obtine ajutoare financiare din partea statului, a fost arestat pentru frauda, transmite Reuters.


Politia a estimat ca barbatul ar fi castigat cel putin 150.000 de euro in peste 15 ani, insa este posibil ca suma sa fie mai mare de atat.

Barbatul a gandit infractiunile pana la cel mai mic detaliu. Astfel, politia si-a dat seama ca ceva nu este in regula atunci cand a observat ca presupusa familie a barbatului era cea mai numeroasa din Grecia, desi familiile de aici au in medie doi sau trei copii.

Fostul politist a fost arestat, miercuri, chiar in timp ce se pregatea sa obtina 8000 de euro, suma totala a ajutoarelor de stat.

sursa:Hotnews

foto: ctv.ca

FOTO! Vezi cele mai surprinzatoare chitari electrice din lume!... VIDEO! Un nevazator a condus un BMW cu 136km/h, protestand fata de nepasarea autoritatilor pentru persoanele cu dizabili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x