Antena Căutare

Secretul a ieșit la iveală! Ce i-a spus prințesa Diana lui Harry, înainte să moară

Un detaliu complet neașteptat a ieșit la iveală desre celebrul prinț Harry, chiar imediat după ce acesta s-a căsătorit cu fosta actriță Meghan Markle! 

Un detaliu complet neașteptat a ieșit la iveală desre celebrul prinț Harry, chiar imediat după ce acesta s-a căsătorit cu fosta actriță Meghan Markle!

Considerat faţa modernă a Familiei Regale Britanice, nonconformistul Prinţ Harry zguduie din temelii cutumele din Regat!

Cu un umor debordant moştenit de la Prinţesa Inimilor, cu răzvrătirea împotriva regulilor de la Palat, dar cu o inimă generoasă în care e loc pentru toţi orfanii din Commonwealth, cel de-al şaselea în linia moştenitorilor Coroanei Britanice a răpit inima unei femei care sparge tiparele de secole ale prinţeselor britanice: o actriţă divorţată şi de culoare.

Prinţul Harry şi fosta actriţă Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă după-amiază, la Capela St. George de la castelul Windsor, ei spunându-şi "da" în faţa rudelor, a prietenilor şi a miilor de admiratori aflaţi în faţa bisericii.

Lucruri neștiute despre prințul Harry!

Harry nu mai este de acum prinţ, ci Duce. Este cel mai înalt titlu al nobilimii britanice, oferit în dar, nepotului ei, de Regina Elisabeta a II-a.

Pentru Henry Charles Albert David, pe scurt Harry, cum l-a alintat mama lui, din prima clipă, burlăcia s-a încheiat. Este al şaselea în linia de succesiune la tron şi faţa modernă a Familiei Regale Britanice.

S-a născut pe 15 septembrie 1984 şi a crescut în bătaia camerelor de luat vederi.

Nu a fost fetiţa pe care şi-o dorea Prinţul Charles, dar a ajuns să fie răsfăţatul Prinţesei Diana.

Ce l-a învățat prințesa Diana, în secret

„Unul dintre lucrurile pe care mi le spunea mereu mama era: Poţi să fii oricât de obraznic vrei, doar să nu fii prins!”, a mărturisit tânărul sincer.

Secretul a ieșit la iveală! Ce i-a spus prințesa Diana lui Harry, înainte să moară

Şi asta a şi făcut. Spre deosebire de fratele lui, Harry a reuşit mereu să atragă atenţia, încă de la primele sale apariţii. Diana i-a lăsat moştenire umorul ei, nonşalanţa, nonconformismul şi aerul rebel.

Tot ea a vrut să-l educe şi dincolo de zidurile palatelor: Prinţesa Inimilor şi-a dus copiii în vizite la clinici pentru bolnavi de SIDA sau în adăposturi pentru oamenii străzii. Divorţul părinţilor a fost prima lovitură pe care copilul Harry a primit-o.

Secretul a ieșit la iveală! Ce i-a spus prințesa Diana lui Harry, înainte să moară

Prințul a muncit la fermă!

După absolvire, şi-a luat un an de pauză şi a plecat în Australia, Lesotho sau Argentina. A muncit la o fermă de vite şi a făcut voluntariat. Îşi dorea să scape de la Palat şi chiar să iasă din Familia Regală.

S-a băgat în armată ca să scape de Familia Regală

Armata a fost scăparea. Se întâmpla în 2005. Zece ani a lucrat în armată. A avut două misiuni, în linia întâi, în Afganistan şi a devenit pilot de avioane militare.

Prinţul Harry patronează acum numeroase organizaţii non-guvernamentale. Este şi Ambasador al tineretului pentru Commonwealth. În 2014 a lansat Jocurile INVICTUS.

Un puști de 19 ani i-a înfiorat pe toți la nunta regală! Ce s-a întâmplat... Un detaliu din rochia lui Meghan Markle i-a șocat pe toți! Motivul?...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x