Antena Căutare

De la om al străzii la milionar! Ideea UIMITOARE cu care un fost nevoiaș s-a ÎMBOGĂȚIT - FOTO

Un fost nevoiaș s-a îmbogățit după ce i-a venit o idee de geniu. În prezent, bărbatul în vârstă de 33 de ani, Eric White, este milionar și deține o companie de construcții.

Un fost nevoiaș s-a îmbogățit după ce i-a venit o idee de geniu. În prezent, bărbatul în vârstă de 33 de ani, Eric White, este milionar și deține o companie de construcții.

Eric White, acum proprietarul companiei Zydeco Construction în statul american Louisiana, și-a transformat complet viața după ce a decis să construiască plaje în curțile oamenilor.

Când avea vârsta de 15 ani, Eric White a petrecut opt luni ca om al străzilor.

„Nu am avut o copilărie ușoară. Abia dacă puteam să îmi scriu numele corect”, a spus Eric White pentru USA Today, el precizând că a renunțat la școală în clasa a noua.

În ciuda lipsei educației, Eric White susține că întotdeauna s-a simțit atras de domeniul construcțiilor.

„Știam că dacă mă voi dedica cu adevărat, chiar voi putea realiza ceva”, a spus el.

Astfel, Eric White s-a angajat la o firmă de construcții, pentru a se putea întreține. Însă, mai târziu, a aflat că se fac angajări la o altă companie, din orașul Baton Rouge din statul american Louisiana, unde putea fi plătit cu 12 dolari pe oră.

„Tipul pentru care am lucrat m-a luat sub aripa lui și m-a învățat despre companie. După primele șase luni, eram manager de echipă”, a povestit White.

Ambițios, Eric White a continuat să se dezvolte, în cadrul mai multor firme de construcții. Până la urmă, el și-a înființat propria companie – Cool Pools, prin care se dedica la a construi piscine.

„Mi-a mers foarte bine, iar, anul trecut, am vândut-o cu peste un milion de dolari”, a spus el.

Zydeco Construction a fost noua „destinație” pentru Eric White. Această firmă construiește piscine ce se aseamănă cu plaje – cu apă albastră limpede și cu nisip de jur împrejur. În plus, la fiecare „plajă” pot fi adăugate „accesoriile” dorite de clienți, precum: bucătării de vară, umbrele, trambuline, fileuri de volei sau foișoare.

Costurile medii pentru construcția unei astfel de piscine se ridică la aproximativ 20.000 de dolari.

Caz șocant! A rămas fără o parte din craniu, după ce a acuzat dureri de cap CRUNTE - FOTO... Viorica Agarici, salvatoarea din TRENUL MORȚII: a înfruntat militarii și a reușit să salveze MII de vieți nevinovate de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x