Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Un obiect misterios, descoperit la capătul sistemului nostru solar! Lumea ASCUNSĂ care se afla chiar sub nasul astronomilor

Un obiect misterios a fost descoperit de oamenii de știință la capătul sistemului nostru solar. Astronomii cred că acesta ar putea confirma existența unei lumi ascunse. 

Un obiect misterios a fost descoperit de oamenii de știință la capătul sistemului nostru solar. Astronomii cred că acesta ar putea confirma existența unei lumi ascunse.

Descoperirea a fost făcută în timp ce specialiștii căutau Planeta X. Oamenii de știință speră de multă vreme în existența unei astfel de lumi la capătul sistemului nostru solar.

Obiectul a fost numit 2015 TG387 și „Goblin” – deoarece a fost observat pentru prima dată în preajma sărbătorii americane Halloween din 2015.

Acest obiect ar sugera că această lume nedescoperită există, deoarece orbita lui ar fi afectată de o planetă mare.

„Aceste obiecte îndepărtate sunt ca niște firimituri de pâine care ne conduc la Planeta X”, a spus Scott Sheppard, astrofizician implicat în cercetare.

„Cu cât găsim mai multe, cu atât mai bine putem înțelege sistemul nostru solar și posibila planetă care în jurul cărora aceste obiecte ar orbita. Această posibilă descoperire ne-ar putea da informații extraordinare despre evoluția sistemului solar”, a mai spus el.

Obiectul care tocmai a fost descoperit ar fi o planetă pitică. Aceasta ar fi de peste două ori mai îndepărtată de Soare decât este Pluto.

VIDEO SENZAŢIONAL! Ce a făcut o mireasă când a văzut-o printre invitaţi pe fosta soţie a mirelui... “Tupac trăiește!” Cine este cel care șocat internetul cu dezvăluirile făcute. Susține că știe unde se află rapperul și d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x