Antena Căutare

Un pescar a avut parte de șocul vieții când a scos captura la mal. Și-a făcut semnul crucii, a pozat-o și apoi a aruncat-o înapoi în mare!

Pasionații de pescuit sunt recunoscuți pentru poveștile teribile pe care le mai inventează pentru a-și impresiona asistența. În cazul celui despre care vom vorbi, lucrurile sunt clare, iar imaginile dovedesc că a spus adevărul

Pasionații de pescuit sunt recunoscuți pentru poveștile teribile pe care le mai inventează pentru a-și impresiona asistența. În cazul celui despre care vom vorbi, lucrurile sunt clare, iar imaginile dovedesc că a spus adevărul.

Totul s-a petrecut în Olanda, acolo unde un pescar cu mare experiență a avut parte de un adevărat șoc. Acesta a scos plasa pe care o întinsese în ziua precedentă și a constatat că acolo se afla un pește cu... două capete. Omul nostru, credincios din fire, și-a făcut semnul crucii și a aruncat peștele în mare, nu înainte de a îl fotografia pentru a le dovedi colegilor pasionați că totul a fost aievea.

Cine este persoana din imagine? Acesta este cel mai scump selfie din istorie. Valorează ȘAPTE MILIOANE de lire sterline!... Un cuplu lucrează pentru refacerea unei păduri tropicale de 26 de ani iar rezultatele sunt uimitoare! „N-am simţit nicio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x