Antena Căutare

Un pic de intindere pe extensor pentru doi cm in plus in inaltime

Pentru persoanele care sufera din cauza inaltimii s-a gasit o solutie: se intind pe extensor pentru a mai creste doi cm.

Pierre este un italian, stabilit in Marea Britanie, care sustine ca poate ajuta pe oricine sa mai creasca doi cm. Spune ca aceasta metoda a testat-o chiar el si a functionat, conform dailymail.co.uk. Revolutionarul sistem imbina elemente de Pilates, Yoga, exercitii cadrio, miscari de stretching. Cel mai important insa este sa atarni cu capul in jos, ca liliecii si ... sa fi legat de un extensor. Se aseamana cu o camera de tortura din secolul XV.

Explicatiile sunt urmatoarele: cand stai cu capul in jos, gravitatia si greutatea propriului corp trag de vertebre. Senzatia pe care o simti dupa un timp este ca bratele iti sunt pur si simplu smulse din corp. Iar extensorul iti alungeste membrele. Astfel nu ar mai fi nevoie de operatie ... pentru a mai creste putin.

Foto: dailymail.co.uk

Ce uita oamenii in telefoanele mobile cand le vand... Intreaga lume se pregateste de sarbatorile de iarna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x