Antena Căutare

Un portret cat 15 terenuri de tenis, al heptatlonistei Jessica Ennis, desenat langa aeroportul Heathrow

O imagine de 53 de metri pe 75, care o infatiseaza pe sportiva britanica Jessica Ennis, a fost desenata pe o pajiste din apropierea aeroportului londonez Heathrow de catre unul dintre sponsorii Jocurilor Olimpice 2012, informeaza dailymail.co.uk.

Imaginea care a fost desenata de catre compania British Airways pentru a putea fi vazuta din avion are alaturat textul "Bun venit pe terenul nostru".

Desenul este mai mare decat 15 terenuri de tenis sau 193 de autobuze londoneze si este situat la aproximativ cinci kilometri de aeroportul londonez. Pentru realizarea lui s-au folosit peste 600 de litri de vopsea rosie, alba si albastra (culorile steagului britanic) rezistenta la apa. Iar lucrarea a durat doua zile.

Jessica Ennis este una dintre favoritele probei de heptatlon din cadrul JO. "Sunt incantata sa fiu prima fata pe care oamenii o vor vedea atunci cand vor veni in Marea Britanie pentru Jocurile Olimpice. Sper sa aduca entuziasm in randul britanicilor care vin acasa si sa le reaminteasca sportivilor din celelalte tari ca suntem gata si pregatiti. Avem cei mai devotati fani din lume si vor fi alaturi de noi pentru a ne da avantajul terenului propriu", a declarat Ennis.

Foto: dailymail.co.uk

SUA: Un cersetor a gasit o punga cu 77 de mii de dolari pe malul unui rau... Graffiti: arta urbana sau vandalism?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x