Antena Căutare

N-ai mai pomenit așa ceva! Un preot, în mijlocul unui scandal monstruos după ce și-a etalat pe internet gențile și pantofii în valoare de mii de euro! Șefii lui: ”E de prost gust!”

Duce o viață extravagantă pe rețelele de socializare, însă șefii lui n-au fost încântați, așa că un preot a ajuns să fie cercetat disciplinar pentru activitatea sa. 

Duce o viață extravagantă pe rețelele de socializare, însă șefii lui n-au fost încântați, așa că un preot a ajuns să fie cercetat disciplinar pentru activitatea sa.

Protopopul Veaceslav Baskakov, care a făcut publice pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apar genți și pantofi Louis Vuitton și Gucci, în valoare de mii de euro, a ajuns să fie cercetat de comisia disciplinară a eparhiei din orașul Tver.

Astfel, Alexandr Volkov, șeful biroului de presă al Patriarhului Kirill, a declarat că spera ca acesta să fie tras la răspundere și atenționat ca „astfel de lucruri să nu se mai întâmple”.

Ba mai mult, el consideră că pozele de pe Instagram ale lui Baskakov sunt „de prost gust” și a rugat membrii clerului să fie mai reținuți: viața lor „nu poate fi divizată în viață publică și viață personală”.

Scandalul a izbucnit după ce mai mulți internauți au atras atenția publică asupra profilului lui Baskakov. Preotul a postat timp de mai bine de un an, fotografii în care își etala hainele și încălțămintea scumpă. Ulterior, însă, contul a fost șters, dar pe internet continuă să circule imagini cu preotul.

Un loc din România se află pe o listă a celor care descriu cel mai bine Europa! Aici totul este cu adevărat magic... Te trec fiorii! Cea mai faimoasă fantomă bântuie și astăzi! Este îmbrăcată în alb și își ține capul în poală, după ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x