Antena Căutare

Un proiect cât China! Au crezut inițial că e o hologramă, dar când s-au uitat mai atent au fost cu adevărat uimiți!

În urmă cu mai puțin de un deceniu, orice telefoane din China erau privite cu o reticență deosebită. Acum, au ajuns să dicteze piața globală de mobile.

În urmă cu mai puțin de un deceniu, orice telefoane din China erau privite cu o reticență deosebită. Acum, au ajuns să dicteze piața globală de mobile.

Telefoanele mobile au devenit din ce în ce mai bune, iar cu excepția câtorva vârfuri de gamă, sunt mai accesibile ca niciodată. Diferența este dată de o campanie de promovare eficientă și un raport preț/performanță imbatabil. Tocmai din acest motive, nu ar trebui să vină ca o surpriză clasamentul de mai jos.

Uite cum câștigi o avere dacă faci un Facebook mai bun!

Până nu de mult, Oppo ocupa poziția a patra în piața globală de mobile, după Samsung, Apple și Huawei. În ultimele șase luni însă, competiția dintre cei mai importanți jucători a devenit mai agresivă ca niciodată. Lansările au fost mai dese, gadgeturile mai frumoase, iar abilitatea lor de a le comercializa în fiecare colț al mapamondului, a devenit mai evidentă ca niciodată.

Se blochează laptopul și se închide? Nu e vina ta, Microsoft chiar a dat-o în bară!

Rezultatele acestor practici nu au întârziat să apară. Xiaomi ocupă la această oră locul patru în clasamentul producătorilor de smartphone-uri de pe mapamond. În ultimele trei luni, a reușit să comercializeze 28,3 milioane de dispozitive, o creștere mai mare de 100% față de cele 12,6 milioane de unități din primul trimestru al anului trecut.

Află toate detaliile despre acest proiect fara precedent

Și numele tău le are? Ce înseamnă cele trei litere din aureola lui Iisus Hristos! Vei fi surprins... Exclusiv a1.ro! Mașina lui ANDRES INIESTA e ”Școală de șoferi” la Brăila! Cu 1.250 RON poți striga ”Iniesta de mi vida!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x