Antena Căutare

Un pusti de 15 ani a furat un rasad de rosie crezand ca este cannabis

Un pusti de 15 ani a furat un rasad de rosie din casa unui localnic din Florida, crezand ca este de fapt o cultura de cannabis, scrie Miami New Times.

Pustiul din Daytona Beach a fost prins de o femeie chiar in timp ce lua planta, dar tanarul a reusit sa fuga pe acoperisul casei. Cateva zile dupa petrecerea infractiunii, femeia l-a zarit insa pe baiat in timp ce mergea la scoala si l-a predat politistilor.

Luat la intrebari tanarul a fost in continuare neinspirat si le-a marturisit oamenilor legii ca a furat rasadul de rosii crezand ca este de fapt o planta de cannabis.

Reporterii americani de la Miami New Times isi pun in cadrul materialului mari semne de intrebare cu privire la inteligenta tinerilor din Florida. Redactorii articolului chiar il "cearta" pe tanar pentru declaratiile date politistilor. "Pustiul a fumat mult oregano la viata lui", il mai ironizeaza americanii.

FOTO! Urme uriase de pasi pe o plaja din Marea Britanie... VIDEO! Un inel pierdut din perioada nazista a revenit la posesoarea sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x