Antena Căutare

Un reporter american, lovit in plin de o minge in timpul unei transmisiuni in direct

Un reporter din Statele Unite care transmitea in direct din timpul unui antrenament de fotbal american a fost lovit de o minge. Ian Rapoport se afla la marginea terenului si a fost lovit in piept, chiar in dreptul microfonului.

Jurnalistul a fost lovit chiar in timpul relatarii de pe teren, dar transmisiunea nu i-a fost afectata. Ian Rapoport a fost amuzat de intamplare si i-a intrebat pe colegii din studio daca au observat lovitura, dupa care a continuat sa vorbeasca despre strategia de joc a celor doua echipe care s-au confruntat in Houston.

Mai multi reporteri sportivi au au fost implicati in astfel de incidente care nu i-au ocolit nici pe romani. In urma cu cativa ani, reportera Antenei 1, Floriana Iacob, a fost lovita chiar in cap de o minge. Evenimentul a avut loc inaintea unui meci dintre Dinamo si Rapid. A continuat interventia in direct si a concluzionat: „Am primit o minge in cap”.

Acelasi lucru i s-a intamplat si unei reportere de la Sky Sport. Aceasta transmitea de pe marginea terenului pe care se incalzeau jucatorii din partida Mainz-Stuttgart.

VIDEO. Record impresionant: Doi romani au traversat inot stramtoarea Gibraltar... Doi caini vor fi dati afara din politie pentru ca sunt prea prietenosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x