Antena Căutare

Un salon elegant, pe malul mării sau într-un parc? Locul în care ar trebui să te căsătoreşti în funcţie de zodie

Dacă urmează să te căsătoreşti, atunci trebuie să ştii că locaţia evenimentului este cea mai importantă. Desigur, trebuie să ţii cont de mai mulţi factori, însă astrologii te ajuta în luarea unei decizii

Dacă urmează să te căsătoreşti, atunci trebuie să ştii că locaţia evenimentului este cea mai importantă. Desigur, trebuie să ţii cont de mai mulţi factori, însă astrologii te ajuta în luarea unei decizii

Vărsător: Opţiuni pentru locaţie pot fi o bibliotecă publică, o librărie mai specială de unde eventual să-şi fi luat o cartea care a dus la întâlnirea partenerului său chiar un muzeu, dacă obţine autorizaţiile necesare sau cunoaşte pe cineva din conducere. Există şi varianta recreării unei scene de film sau dintr-o carte, spre deliciul invitaţiilor.

Peşti: Un parc feeric sau grădina bunicii de la ţară sunt locuri perfecte pentru visătorii din ei. A se alege o dată primăvară sau vară, când florile sunt cu adevărat înflorite. Cu atât mai mult dacă grădina este pe lângă un lac, loc în care acest semn de apă se va simţi în largul lui.

Berbec: Să planifice o nuntă extravagantă n-ar trebui să fie o problemă dacă aleg un local care să fie memorabil. Poate o fermă ecologică sau o herghelie de cai care să ofere scurte plimbări invitaţilor sau în funcţie de zonă geografică, poate chiar drumeţii pe munte. Cel mai bun moment al zilei este apusul soarelui, în timp ce diverse culori se revarsă peste câmpuri, că doar roşu este culoarea favorită a zodiilor de foc.

Taur: Pentru aceştia, varianta ideală ar fi să-şi facă petrecerea de nuntă într-o cramă şi să aranjeze ca meniul de băuturi să cuprindă cât mai multe sortimente de vinuri din soiuri româneşti. Şi mai bine li s-ar potrivi un local în mijlocul unei vii imense, care să ofere privelişti cu dealuri nesfârşite şi eventual o căbănuţă în care să se retragă în miez de noapte mirii.

Gemeni: Pentru a face un Geamăn cu adevărat fericit, petrecerea ar trebui să aibă loc într-un loc care să ofere cât mai multe posibilităţi, cum ar fi: plimbări în natură, locuri de jocă pentru cei mici, piscină încălzită, posibilitatea unor focuri de artificii exterioare, o scenă pentru karaoke sau un loc pentru berbecuţ la proţap făcut pe loc... o adevărată încântare.

Rac: Cel mai bun loc pentru organizarea nunţii unui Rac (şi cel mai ieftin) este casa în care au crescut. Desigur, asta presupune o nuntă mai mică, cu prietenii apropiaţi şi rudele de gradul 1-2, dar nu înseamnă că nu poate fi ceva memorabil.

Leu: Aventurierilor Lei le va face o foarte mare plăcere să-şi transforme nunta într-o mini-vacanţă pentru toţi invitaţii lor. Asta se poate face relativ uşor dacă se caută din timp o vilă de închiriat în altă localitate decât cea natală şi dacă se investesc mai puţini bani în decoraţiuni şi meniu şi mai mulţi în transport şi cazare, scrie Feminis.ro. Lucrurile simple sunt uneori cele mai elegante.

Fecioară: Un loc idilic, o clădire construită special pentru a fi restaurant, care să aibă un bar şi personal profesionist care să prepare diverse băuturi s-ar putea să fie perfect pentru cuplurile în care există cel puţin o Fecioară.

Balanţă: A alege restaurantul pentru nuntă va fi cel mai greu pentru ele, care mereu îşi doresc să mulţumească pe toată lumea. Ar trebui să aleagă locul care să fie în concordanţă cu felul lor boem de a fi. O galerie de artă sau o sală de spectacole poate fi exact ce le trebuie.

Scorpion: Ingenioşii Scorpioni au probabil amintiri foarte plăcute din vacanţele de vară, aşadar ar trebui că nunta lor să fie programată în sezonul cald, ceea ce le va atrage simpatia celor din jur, deoarcee posibilităţile de alegere a ţinutelor vor fi mult mai mari.

Săgetător: Clasicul ballroom de la hotel nu va fi conform dorinţelor şi îi va copleşi, lor le trebuie ceva care să reflecte spiritul aventurier pe care îl au, curiozitatea extraordinară şi simţul umorului cu care sunt înzestraţi. Acest semn de foc adoră locurile noi şi neobişnuite deci pot încerca la zoo, într-un teatru sau parc de distracţii.

Capricorn: Cel mai bun loc ar fi un club retras, exclusivist, care să exprime şi aspiraţiile lor la un statut social mai important. Deşi la extrema opusă, un alt exemplu foarte bun ar fi campusul studenţesc al unuia dintre miri, pentru a simboliza creşterea lor şi trecerea în altă etapă a vieţii lor.

A renunțat la sutană pentru dragostea unui bărbat! La 78 de ani, un fost preot din Marea Britanie se iubește cu un tiner... Un artist francez ”cloceşte” ouă într-un muzeu din Paris: "Mă interesează ideea ca un bărbat să clocească ouă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x