Antena Căutare

Un tânăr din Oradea s-a angajat ca spălător de vase, dar a devenit celebru peste noapte! Ce talent ascuns a ieșit la iveală

Talentul nativ al unui tânăr din Oradea uimeşte şi chiar şochează pe oricine ajunge să-l cunoască! Bărbatul s-a angajat spălător de vase în bucătăria unui hotel. Şi, la un moment dat, a început să cânte. Prima dată, doar cu vocea, însă - încurajat de patronul său - s-a apucat şi de pian! Și toată lumea a rămas fără cuvinte!

După ureche, pentru că nu a făcut nici măcar o lecţie cu un profesor. Iar acum exersează, zilnic, într-un parc din oraş, spre marea bucurie a celor care se plimbă pe alei.

Degetele mângâie clapele pianinei într-o armonie aproape perfectă, ca ale unui profesionist. Poate părea ireal, dar totul vine doar din talent şi pasiune, pentru că Ernest nu are educaţie muzicală. Deloc. Ba mai mult, abia acum trei luni a început de fapt să cunoască pianul.

Prima dată, tânărul orădean şi-a impresionat anturajul cu vocea lui.

„M-au încurajat şefii, patronii, eu sunt spălător de vase şi unii dintre colegi m-au auzit cum am cântat şi au zis: "Hai, mă, du-te pe scenă şi cântă”

Crescut într-un orfelinat, acum la 30 de ani, când nu spală vase, Ernest cântă şi în faţa turiştilor care vin în hotelul la care lucrează. Turiştilor le place foarte mult, sunt încântaţi de el.

Acum, când nu e la lucru, melodiile interpretate de Ernest îi impresionează pe cei care trec printr-un parc din Oradea.

Talentul nativ al tânărului i-a impresionat chiar şi pe specialiştii din domeniu. Tânărul vrea să facă de acum şi cursuri de canto.

Ce a prevestit Arsenie Boca despre București și ce urmează să se întâmple... Lăcaș de cult pe Transfăgărășan! Mănăstirea poartă hramul Sfântului Ilie și este îngrijită de trei călugări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x