Antena Căutare

Imagini înfiorătoare! Momentul în care o mașină se prăvălește peste trecători! Filmulețul este cutremurător!

Inspirația de moment a iubitului său s-a dovedit providențială pentru o tânără, care-și putea pierde viața într-un cumplit accident rutier pentrecut în Marea Britanie

Inspirația de moment a iubitului său s-a dovedit providențială pentru o tânără, care-și putea pierde viața într-un cumplit accident rutier pentrecut în Marea Britanie.

Filmulețul a devenit viral, iar tânărul care practic i-a dat viață partenerei sale a devenit un adevărat. Difuzat de cotidianul The Sun, filmulețul surprinde momentul în care o mașină pierdută de sub control se prăvălește peste doi tineri, car emergeau liniștiți pe trotuar.

Cu un reflex incredibil bărbatul o împinge pe tânără și reușește să o salveze de la moarte, însă sperietura rămâne una pe care, cu siguranță, cei doi nu o vor uita niciodată.

Video-ul complet îl puteți urmări AICI.

Atenție mare când mergeți în vacanță! O nouă metodă de jaf, pusă la cale de o bandă de hoţi din care fac parte şi români... Mireasa a știut că este înșelată, dar a așteptat ziua cea mare. Înainte de marele moment, iadul s-a dezlănțuit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x