Antena Căutare

Va fi mai ușor de-acum încolo? S-a dovedit: există un semn care prevestește moartea!

Știe cineva când îi va veni clipa? Este întrebarea pe care mulți dintre noi și-au pus-o măcar o dată. Impărțiți între religie și știință, oameni caută răspunsuri despre ce înseamnă de fapt moartea.

Știe cineva când îi va veni clipa? Este întrebarea pe care mulți dintre noi și-au pus-o măcar o dată. Impărțiți între religie și știință, oameni caută răspunsuri despre ce înseamnă, de fapt, moartea.

Persoanele vârstnice incapabile să identifice mirosuri simple prezintă un risc crescut de mortalitate în cinci ani, arată un studiu publicat miercuri în revista americană PLOS ONE și preluat joi de AFP, scrie AGERPRES.

Cercetătorii au stabilit că 39% dintre persoanele între 57 și 85 de ani care au participat la studiu și care nu au recunoscut mirosuri simple ca cele de trandafir, portocală, pește, mentă sau piele, au murit în intervalul de timp menționat, față de 19% din cele care au manifestat o pierdere moderată a mirosului și 10% din rândul celor care puteau simți normal mirosurile.

Disfuncția olfactivă s-a dovedit un indicator de risc mai bun decât un diagnostic de insuficiență cardiacă, cancer sau boală pulmonară, arată oamenii de știință de la Universitatea din Chicago.

Cercetarea s-a desfășurat pe 3.000 de persoane, bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 57 și 85 de ani, reprezentative pentru populația americană.






Surpriză de proporții în Parlament! O BOMBĂ SEXY candidează pentru funcția de DEPUTAT... Un student la medicină veterinară a cusut pe pielea unui câine un mesaj uluitor! "Eşti nebun? Cum ai putut să faci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x