Antena Căutare

Vezi cum arata Ernestine Shepherd, cea mai batrana culturista din lume!

Varsta nu e nimic altceva decat o cifra! Cu acest mesaj, o batranica din Statele Unite a uimit o lume intreaga. Are 75 de ani si e cea mai in varsta culturista din lume, recunscuta si de Cartea Recordurilor. E in etate doar in calendar, insa, pentru ca in realitate are un corp de invidiat. Si mai multa energie decat multi dintre noi.

Din spate liceu, din fata muzeu. O zicala romaneasca ce nu se potriveste deloc cu americanca din imagini. Si asta pentru ca are un corp la care multe femei cu jumatate din varsta ei doar viseaza. Dar nici fata nu ii tradeaza varsta. Ernestine are 75 de ani si da sfaturi oricui sta sa o asculte.

“Daca ar exista o pastila anti-imbatranire eu as spune ca este sportul. Sunt acum considerata cea mai batrana culturista din lume”, a marturisit femeia.
Si, spre surprinderea tuturor, in tinerete Ernestine nu era vreo sportiva. Totul s-a schimbat pe cand avea 56 de ani, in momentul in care s-a decis sa faca "miscare" alaturi de sora sa.

La scurt timp insa, aceasta a murit subit in urma unui anevrism cerebral. Ernestine a continuat visul pentru amandoua. Asa a ajuns si in competitiile pentru profesionisti si chiar a defilat in costum de baie. Cel mai mult ii place, insa, sa alerge. In fiecare dimineata la ora 3 se trezeste si alearga 16 kilometri. Fara exceptie. Apoi merge la o biserica din apropierea casei, unde preda gimnastica.

Eu predau sanatate, fericire si prosperitate! Aceasta este formula castigatoare” – Ernestine Shepherd

Trei romani pleaca cu Dacia pana in Mongolia!... Se intampla si la case mai mari: Un primar din Germania a facut parcari separate in functie de sex!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x