Antena Căutare

Vezi reclama pentru care Google a platit 5 milioane de dolari!

Spotul de un minut, difuzat de Google in timpul Super Bowl, reprezinta cel mai mare efort de promovare in mediile traditionale pentru o companie care si-a castigat notorietatea prin expunere online si recomandari interumane.

Reclama "Parisian Love", care dramatizeaza o poveste de dragoste virtuala intre mai multe instrumente ale motorului de cautare, a fost difuzata in ultima parte a meciului si a durat un minut.

Fiind unul dintre evenimentele sportive cu cea mai mare audienta, Super Bowl este o ocazie pentru advertiseri de ajunge cu mesajele comerciale la un public foarte numeros, printr-o singura actiune.

Multi analisti sustin insa ca decizia companiei Google de a fi vizibila in timpul Super Bowl este o reactie la amenintarea concurentei, in special cea a Microsoft, care a lansat motorul Bing.

Conform expertilor in comunicare, debutul Google in prima liga a publicitatii a fost un succes, testele indicand ca a fost cea mai apreciata reclama difuzata in timpul evenimentului.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! "Un calaret fantoma" a fost surprins in timpul protestelor din Egipt... VIDEO! O britanica de 70 de ani a pus pe fuga o banda de hoti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x