Antena Căutare

Viața bate filmul! A aflat că iubita lui va muri peste câteva zile, așa că a făcut ASTA! Gestul lui i-a EMOȚIONAT pe toți până la lacrimi!

Viața bate filmul! Emoționanta poveste a acestui cuplu a reușit să impresioneze milioane de oameni din întreaga lume.

Viața bate filmul! Emoționanta poveste a acestui cuplu a reușit să impresioneze milioane de oameni din întreaga lume.

Dawn și Dean Jackson din Marea Britanie au suferit mult după ce și-au pierdut al treilea copil, la scurt timp după ce acesta s-a născut.

Totuși, după o săptămână, veștile triste au continuat atunci când femeia a leșinat și a fost dusă de urgență la spital. Medicii i-au spus că are cancer în stadiu terminal și că va muri în curând.

Atunci, iubitul ei a decis că a venit timpul să își unească destinul cu femeia pe care o iubește. Ceremonia s-a ținut în spital, chiar la patul femeii.

După diuă zile, Dawn a decedat, iat bărbatul a rămas să aibă grijă de cei doi copii. Povestea lor a ajuns pe internet și a emoționat o lume întreagă.

Semnificații INTERESANTE! Privește imaginea de mai jos, vezi ce formă are fața ta și descoperă-ți personalitatea... Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu trei mâini, atracție pentru credincioși! Mii de oameni vin să vadă pictu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x